Essie Spring Collection 2015

Det lyder banalt, men en af de ting, jeg ser frem til hver sæson er den seneste kollektion fra Essie. Mærket har så mange år, og ikke mindst kollektioner, på bagen, at det efterhånden må være svært at finde på noget nyt.

På et tidspunkt satte jeg mig for, at jeg ville begynde at samle på neglelak fra Essie. Sådan for alvor samle. Ligesom neglelakbloggere, bl.a. rijaH, som har hylder og skuffer med neglelak. Jeg gav op. Med mere end 20 nye farver på et år, foruden dem der er udkommet tidligere, blev det til en umulig opgave. Naturligvis sammenstillet med en lejlighed på 47kvm, hvor min kæreste også skal have lidt plads. Og alle de andre fine neglelak brands, jeg også har en kærlighed til.

Det blev til en lang smøre, og egentlig vil jeg vise jer den seneste kollektion fra Essie. Forårskollektionen 2015. For den er pæn. Essie har fået ny designer, og dette er den første kollektion af Rebecca Minkoff som officiel farve designer. Farverne har 70’er vibes over sig. På den fede boho måde. F.eks. går farverne godt til libertyprint og kernelæder.

Fra venstre mod højre på det midterste billede er det:

 • Perennial Chic – “Sumptuous tawny tulip”
 • Picked Perfect – “Antique almond peony”
 • Blossom Dandy – “Mint créme hydrangea”
 • Petal Pushers – “Smoky stone rose”
 • Flowerista – “Passionate plum dahlia”
 • Garden Variety – “Teal blue orchid”

De er alle sammen mulige at få fingrene i nu i Matas til 99,95kr. pr. stk. Happy shopping. Min favorit er den blommefarvede Flowerista. Synes den er så smuk og feminin, og jeg er endnu ikke helt klart til de sarte sommer farve. Jeg kan nu vældig godt også lide lide Petal Pushers, så minder mig om min favorit Chinchilly. Hvilke er jeres favoritter?

Kollektionen er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

4 Comments

 1. Ida
  7. april 2015 / 17:56

  Jeg kan rigtig godt lide dem alle sammen og de har snart været på mine negle, alle sammen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. april 2015 / 19:27

   Hvor dejligt at høre 🙂 De er også bare så fine!

 2. 7. april 2015 / 10:43

  De er godt nok flotte! Jeg er speciel vild med Blossom Dandy 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. april 2015 / 19:26

   Helt vildt! 🙂 Ja, den er også så pæn 🙂 Jeg skal dog lige have lidt mere kulør på fingrene, inden jeg hopper på den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!