Essie Resort Collection 2014

Jeg modtog de her alt for pæne Essie neglelakke dagen inden, jeg rejste på sommerferie, og derfor blev de desværre lidt glemte her på bloggen. Det er Essie’s Resort Collection 2014, hvor der er fire lakker i serien. Egentlig synes jeg, det er helt rart med en kollektion med kun fire lakker frem for 6. Det gør det ligesom lidt nemmere for mig at vælge, hvad der skal på, haha. Fra venstre mod højre er det:

Farverne er noget så fine, og mine favoritter er Cocktails and Coconuts og Resort Fling. Den første fordi den er så enkel og elegant og går til alt i min garderobe samt hverdag og fest. Den anden fordi den emmer af sommer, som jeg lige forsøger at presse det absolut sidste ud af. Uanset hvad er det fire klassiske farver, som alle kan bruge. Her over sommeren har der været en del neon farver i billedet, og det er ikke alle, der er lige vilde med dem. I må lige råbe højt, hvis I vil se en af dem på.

Alle fire farver er til at få fat i nu, og de koster som altid 99kr. pr. stk. Jeg har fundet dem hos Billigvoks.dk til 79kr. pr. stk, se links ovenfor. Og så ved jeg, at Matas pt. kører noget rabat med 3 stk. for 2’s pris, så der er gode muligheder for at få fingre i dem.

Kollektionen er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

17 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   10. september 2014 / 21:26

   Det er der altså virkelig heller ikke noget at sige til 🙂

 1. Guapizimo
  9. september 2014 / 19:14

  Det er sådan nogle fine farver, jeg har prøvet et par stykker af dem og ser frem til at få de sidste 2 på neglene 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2014 / 22:08

   De er helt vildt fine 🙂 Jeg har lige taget en af dem på i dag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2014 / 17:49

   Det er en af mine favoritter, og den er noget så fin 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2014 / 17:36

   Rigtig fine farver 🙂

 2. Ida
  9. september 2014 / 15:51

  Jeg har allerede brugt mine godt. De er så fine 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2014 / 17:36

   Det kan jeg godt forstå. Det har jeg også 🙂

 3. 9. september 2014 / 13:54

  Jeg er også helt klart til cocktails & Coconuts 🙂 – den er vildt flot…

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2014 / 17:36

   Den er lidt for lækker 🙂 Og så bare navnet, haha 🙂 Tænk hvis den også duftede..

 4. Cecilie D
  9. september 2014 / 12:33

  Vil gerne se swatches af find me an oasis!

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2014 / 17:35

   Super, det er noteret 🙂 Tror jeg får taget billederne i weekenden, da lyset er bedre der end nu her 🙂

 5. Mette Vinther
  9. september 2014 / 11:12

  Resort fling er så super fin 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2014 / 17:34

   Virkelig fin! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!