Essie Encrusted Treasures 2014 Collection

Hov, jeg har da helt glemt at vise jer denne lækre kollektion fra Essie. Den hedder Encrusted Treasures 2014 og er faktisk allerede til salg nu. Jeg er en sucker for alt, hvad der glimter, og derfor rammer disse neglelakke spot on hos mig. Fra venstre mod højre, på det første billede, er det Belugaria, Peak of Chic, On a Silver Plate, Lots of Lux, Ignite The Night samt Hors d’Oeuvres. Min favorit er nok den sorte, som ser helt anderledes ud på. Der er ligesom små kaviar kugler i. Så flot. Hvilken er jeres favorit? Og vil I gerne se en af dem på? De kan alle købes bl.a. HER til 99kr. pr. stk.

Produkterne er modtaget som gave

Share:

7 Comments

 1. Ida / Fashionlab
  25. februar 2014 / 07:26

  Én favorit? Jeg er altså lige vild med dem alle! Måske jeg snart burde opdatere min samling? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. februar 2014 / 18:10

   Haha, nej ok, alle 6 er jo virkelig flotte 🙂 Ja, det synes jeg da 🙂 Min Essie samling vokser i hvert fald støt 🙂

 2. xenia // The Luxury Factor
  24. februar 2014 / 22:12

  De er alle virkelig lækre (er Søren med da også en sucker for alt der glitrer), men Ignite the Night er helt klart en favorit 🙂 Vil rigtig gerne se den på – er lidt spændt på, hvordan glimmeren sidder, og hvor mange lag der skal til.

  • Lullumut
   Forfatter
   25. februar 2014 / 18:09

   Du har helt ret 🙂 Den er altså også pæn 🙂 Jeg får taget nogle billeder af den snarest, så du kan se den på 🙂 I flasken minder den umiddelbart en hel del om Chanel’s Graphite.

 3. Karina
  24. februar 2014 / 10:41

  Farverne er altså bare super smukke 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   24. februar 2014 / 20:50

   De er SÅ smukke! Elsker hver og en af dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!