Enhver garderobe bør indeholde basistoppe

ReklameDa jeg blev tilbudt at udvælge nogle ting hos Hunkemöller, sagde jeg straks ja tak. Hvem kan ikke bruge lidt nyt undertøj. Jeg er i hvert fald selv rigtig dårlig til at bruge penge på undertøj. Det er lige som om, det bare er sjovere at bruge pengene på noget andet. Men da jeg klikkede ind forbi Hunkemöllers webshop, blev jeg overrasket. Positivt overrasket. For når jeg går ind i en Hunkemöller butik, ser jeg masser af undertøj, badetøj, nattøj, badekåber og sutsko. I webshoppen har Hunkemöller et meget større udvalg, og det er tilmed delt op i kategorier. F.eks. har de brudelingeri og plus size bikinier. Derudover har de et et stort udvalg af sportstøj og loungetøj.

Enhver garderobe bør indeholde basistoppe

Jeg behøver ikke skrive, at jeg brugte lang tid på nøje at udvælge mig nogle ting. Faktisk var jeg nødt til at komme igen og igen, haha. Selvom jeg godt kunne have brugt noget nyt undertøj, faldt mit valg dog på disse fire fine stroptoppe. Min overbevisning er, at enhver garderobe bør indeholde basistoppe. Jeg bruger dem selv året rundt. Om sommeren bruger jeg dem alene, og resten af året bruger jeg dem under noget. F.eks. kan det være rigtig fint at bruge en lille blondetop under en skorte eller en kjole. De kan også fint bruges som nattøj og til træning.

De to toppe med blonder hedder Spaghetti Top Lace. De koster 99,95kr. på stk, men hvis du køber to, får du 50% rabat på nr. to top. Find toppen i sort HER og i hvid HER. De to toppe uden blonder hedder Seamless spaghettitop. De koster 139,95kr. pr stk, og der er 50% rabat på nr. to. Find dem i grå og lyseblå HER. Stropperne på de fire toppe er i øvrigt regulerbare, hvilket er så rart, hvis din overkrop f.eks. er længere eller kortere end gennemsnittet.

Finder du noget online, som du gerne vil bestille men ikke vil bruge penge på fragt, kan du afhente din ordre i en fysisk butik. Det er smart. De har også gratis retur.

Tøjet er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

9 Comments

 1. 26. juli 2016 / 10:27

  Årh de er fine. Jeg mangler basistoppe, så tror da jeg skal ind og kigge 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. juli 2016 / 17:34

   De er nemlig bare så fine 🙂 Ja, du må ind og kigge. Der er mange fine toppe. Og alt muligt andet 🙂

 2. 26. juli 2016 / 08:03

  Lækre blondetoppe! 🙂 Vil du give en tilbagemelding efter en vask? Jeg synes altid – og især mit basic! – vrider sig i vask, også selvom det er kvalitetstøj og vasket på 30. Så ærgerligt!

  Knus!

  • Lullumut
   Forfatter
   26. juli 2016 / 17:31

   De er nemlig bare så fine, og tilmed til at betale 🙂 Jo, det kan du tro 🙂 Jeg har haft tre ud af fire i brug, og de er netop blevet vasket. Jeg har dog ikke haft dem på igen efter vask. Synes kvaliteten virker ok efter en 30 graders vask, men du skal nok ikke forvente noget ud over det sædvanlige. Jeg bruger almindeligt vaskemiddel og skyllemiddel. Når du skriver “vrider”. Mener du så, om de giver sig, bliver slidt eller?

 3. Karina
  24. juli 2016 / 23:24

  De er altså bare rigtig fine 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. juli 2016 / 18:08

   De er bare så fine 🙂 Jeg har faktisk den sorte på i dag 🙂

 4. Ida
  23. juli 2016 / 18:55

  Basis troppe er bare et must!
  Det er smart, at man kan afhente deres varer i en af deres butikker.
  Jeg har selv nogle toppe fra Gina Tricot, som jeg altid bruger, når det er lidt koldere udendøre.

  • Lullumut
   Forfatter
   23. juli 2016 / 23:05

   Ja, de er nemlig. Det er rigtig smart.
   Mon ikke du mener varmere 🙂 Jeg bruger også mine under bluser resten af året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!