Endnu et outfit fra Thailand

Her kommer endnu et outfit fra Thailand. Det er taget ved Big Buddha i Phuket. Min kæreste og jeg valgte at tage til Phuket en dag alene. Vi lejede en taxa i en hel dag og shoppede i et storcenter i Phuket. På vejen dertil brugte vi en times tid ved Big Buddha. Vi nåede også lige at se Wat Chalong templet i nærheden. Det lyder måske mærkelig at bruge tiden i et et storcenter, når man er i Thailand. Men, de havde virkelig billige sneakers, og det var rart med et par timer i skyggen.

Læs også: En blå blondekjole og en sort læderjakke

Endnu et outfit fra Thailand

Da jeg kun måtte have 20kg bagage med, inkl. håndbagage, måtte jeg være snedig. Min pt. yndlingskjole fra Soaked In Luxury fungerede altså både til aftenbrug og om dagen. Jeg havde den på på min fødselsdag om aftenen. Der spiste vi sushi på vores hotel. Og så havde jeg den altså på her i Phuket. En skøn og luftig sag der klarede dagens lange taxitur, shopping og sight seeing. Se også hvordan jeg stylede den i efteråret HER.


Soaked In Luxury blondekjole // Deichmann taske // VRS Fashion sandaler // Ray-Ban solbriller

Daniel Wellington ur // Erbs Danmark halskæde // KOBRA ørestikker // hvisk ring


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!