En overnatning hos Scandic

Som jeg skrev om forleden, var jeg på tur her i weekenden, og flere af jer har måske set billederne på Instagram @lullumut. Scandic havde inviteret min kæreste og jeg på kærestetur til Scandic Odense, hvor vi var fra lørdag til søndag. Utroligt hyggeligt med sådan en staycation tur blot 1 1/2 time hjemmefra. Tæt på hjemmet men stadigvæk hjemmefra. Der findes næsten ikke noget bedre end at bo på hotel.

Vi ankom til Scandic om aftenen og blev taget godt imod på vores værelse med chokolade, vand, champagne m.m. Så skøn velkomst. Scandic Odense ligger lidt uden for Odense meget tæt på motorvejen. Det ligger bestemt ikke det mest spændende sted, men jeg blev positivt overrasket over, at man slet ikke bemærker motorvejen. Den er hverken til at se eller høre pga. en enorm hæk, og så betyder det jo pludselig ikke noget. Værelset var meget standard men utroligt pænt, rent og velholdt. Ikke noget med gamle tæpper eller mug mellem fliserne på badeværelset. Der var både stort fladskærms TV, badekåber, en bog med alle seværdigheder i nærheden af deres hoteller, køleskab samt lækre produkter fra Face Stockholm til fri afbenyttelse. Eneste ulempe var nok, at der var 2 enkelte senge i stedet for en dobbeltseng. Især når vi var der som et kærestepar.

Efter at have skiftet tøj efter en meget varm køretur besluttede vi os for at gå ned i restauranten på hotellet og bestille noget aftensmad. Vi valgte begge deres rejecocktail Jamie Oliver style og en US Black Angus bøf. Det smagte helt vildt godt. Jeg havde aldrig i mit liv forestillet mig, at jeg kunne få serveret så lækker mad på et Scandic hotel. Men de har selvfølgelige en form for standard, de skal følge på alle deres 22 hoteller i Danmark. De serverer i øvrigt også både laktosefri, glutenfri og vegetarisk mad.

Morgenen efter startede med en stor, lækker morgenbuffet nede i restauranten. Nøj, jeg elsker altså brunch. Der var både koldt og varmt, og som I kan se på billedet, skulle jeg smage på lidt af det hele. Jeg savnede dog noget sirup til min pandekage, som fik et squeeze honning, og så frisk frugt, som der dog havde været tidligere på morgenen.

Senere om søndagen drog vi mod Egeskov Slot, som er noget så smukt, men det fortæller jeg mere om i et separat indlæg. Til de interesserede er det muligt at blive medlem af Scandic. Her kan man bl.a. optjene point på overnatninger og få 20% rabat på mad i restauranterne. Stil meget gerne spørgsmål nede i kommentarfeltet, hvis I har nogen.

Turen er sponsoreret, men holdningerne er mine egne

Share:

10 Comments

 1. Pingback: Egeskov Slot |
 2. Ida
  26. juli 2014 / 09:01

  Det lyder bare så hyggeligt. Og der er bare noget helt særligt ved at få en overnatning lidt væk fra alt.
  Og dejligt at man ikke kunne høre motorvejen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2014 / 02:16

   Det var det også 🙂 Ja, det er altså hyggeligt med staycation 🙂
   Det var så vildt, jeg forstår det ikke 🙂

 3. 25. juli 2014 / 11:58

  Åh hvor ser det bare lækkert ud, jeg kunne godt lige nuppe en tur til Odense nu!
  /Camilla

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2014 / 02:15

   Så må du holde øje, for måske kommer der snart en Scandic give-away 😉

 4. High on Fashion
  25. juli 2014 / 10:56

  Ej hvor lyder det hyggeligt 🙂 Jo Scandic ligger tæt ved motorvejen men man hører den faktisk ikke. Mine svigerforældre bor næsten lige ved siden af Scandic, så det var også det første jeg tænkte da jeg besøgte dem første gang at motorvejen måtte larme 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2014 / 02:15

   Det var også meget dejligt 🙂 Det er utroligt, at det slet ikke kan høres. Ja, jeg forstår det faktisk ikke. Sjovt at de bor lige ved siden af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!