En opfølgning på My Moments by Matas

Tilbage i efteråret skrev jeg om mit førstehåndsindtryk af den, på det tidspunkt, nye My Moments by Matas serie. Jeg lovede at komme med en opfølgning på My Moments by Matas serien, og den kommer her. Nu har jeg nemlig testet produkterne godt og grundigt i min hverdag. Du kan læse alt om mit førstehåndsindtryk og de tre forskellige underserier Refreshing, Relaxing og Face Care HER.

En opfølgning på My Moments by Matas

My Moments by Matas Helping Hand Cream:

Det her er klart en af de bedre håndcremer. Den er faktisk rigtig god. Cremen både dufter godt og absorberes hurtigt i min hud. Jeg har ikke brug for ret meget creme, så den holder længe. Den indeholder bl.a. havtorn, honningekstrakt, mandelolie og sheanødsmør. En rigtig lækker blanding.

Håndcremen er en del af Refreshing kropsplejeserien, og 75 ml koster 99kr. Find den HER.

My Moments by Matas No Stress Shower Gel:

Mm, den her shower gel er blød og lækker. Jeg bruger altid lige en tand mere, end jeg bør, haha. Knap så godt for miljøet. Den skummer dejligt op og dufter skønt. Den indeholder bl.a. økologisk hybenekstrakt, som modvirker ældningstegn. Ja tak. Og honningekstrakt og økologisk aloe vera, som giver huden fugt. Den er jo også virkelig pæn. Alle produkterne burde være lyserøde!

Denne shower gel er fra Relaxing kropsplejeserien. 240 ml koster 99kr. Du finder den HER.

My Moments by Matas Mindful Deluxe Body Oil:

Når jeg har været i bad, smører jeg mine ofte tørre ben ind i denne deluxe body oil. Den er nem at smøre på og trænger ind øjeblikkeligt. Den dufter skønt og holder mine ben fugtede i længere tid uden at fedte. Den indeholder bl.a. mandelolie samt sheanødsmør.

Deluxe body oil er, ligesom shower gelen, fra Relaxing kropsplejeserien. Du får 100 ml for 159kr. Du kan finde den HER.

My Moments by Matas Clarifying Deep Cleansing Coal Mask:

Masken her har jeg brugt adskillige gange. Den er rigtig god. Først var jeg lidt skeptisk, fordi det er en sort, kulmaske. Men den er så nem at vaske af, og jeg har hverken haft problemer med min håndvask eller mine håndklæder. Masken virker godt og giver mit ansigt liv og glød igen. Udover kul indeholder den bl.a. mandelolie, aloe vera samt kamilleekstrakt.

Kulmasken er fra Face Care ansigtsplejeserien, og 75 ml. koster 129kr. Find den HER.

My Moments by Matas Rich Hydrating Face Cream:

Som rosinen i pølsenden vil jeg præsentere dig for ansigtscremen. Det er den eneste ansigtscreme i serien. Min hud i ansigtet er både meget sart og meget tør, og derfor bruger jeg ikke hvad som helst. Men denne creme laber den i sig. Den er blød, mild og velduftende og bare rigtig rar og god. Den indeholder bl.a. ekstrakter fra alger, e-vitamin ekstrakt, mandelolie og sheanødsmør.

Lige som kulmasken er denne ansigtscreme fra Face Care ansigtsplejeserien. 50 ml. koster 199kr, og således er det det dyreste af de fem produkter. Cremen kan findes HER.

Læs ogsåMit førstehåndsindtryk af My Moments by Matas

Kort og godt er jeg meget begejstret for serien. Det er nogle gode produkter, og de præsenterer sig godt. Jeg bliver så glad af at kigge på dem, når de står på mit badeværelse. Og så giver de lige en ekstra portion velvære under og efter brug. Jeg har endnu ikke stiftet bekendtskab med andre end de fem produkter i serien her. Det skal der helt sikkert laves om på. Jeg har altid været glad for Matas og deres produkter. Men nu er det altså blevet endnu farligere at shoppe der med denne gode serie.

Har du erfaring med nogle af My Moments by Matas produkterne? Lad mig endelig høre, hvis du har spørgsmål.

Pssst! Du får en full size My Moments by Matas showergel med, når du køber to valgfrie produkter. Fra My Moments by Matas serien vel at mærke. Dette tilbud gælder kun i en Matas butik indtil den 17. april. Dvs. du kun kan gøre brug af det nu på lørdag. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves.


Produkterne er modtaget i en goodiebag, og jeg har selv valgt at skrive om dem. Holdningerne er som altid mine egne.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!