En ny madras vil gøre lykke

En ny madras vil gøre lykkeEn ny madras vil gøre lykkeTilbage i sommeren 2008 skulle min kæreste og jeg have en ny seng. Vi havde kun hans gamle lædersovesofa, som kunne foldes ud. Og den var hverken køn eller god at sove på. Det er selvfølgelig min mening, haha. Vi kiggede lidt i de forskellige møbelbutikker, og priserne var høje. For omkring 10.000kr. kunne vi få en helt almindelig seng med en almindelig madras. Jeg var fuldtidsstuderende, så pengene var i forvejen ret små.

Rundt om hjørnet var der netop åbnet en ny boligbutik. Og de havde en hel del gode åbningstilbud. For under 8.000kr. kunne vi få to helt nye elevationssenge. Med ben, madrasser, motorer, fjernbetjeninger, og hvad der ellers er i sådan en seng. Som du nok kan gætte dig til, var det et tilbud, vi ikke kunne sige nej til.

Læs også: Kom med indenfor i mit soveværelse

En ny madras vil gøre lykke

I dag er vi nået til det punkt, hvor en ny madras vil gøre lykke. En ting er, at madrasser selvfølgelig bliver slidte med tiden. Det kan ikke undgås. Også selvom de vendes på begge leder i ny og næ. For det andet er der altså ikke særlig meget kæresteri over to madrasser med en kold revne i midten. Jeg elsker at have en elevationsseng, men det altså kun, når jeg skal læse eller se TV.

Vi har bl.a. kigget hos Biva.dk. Der er delte meninger om Biva.dk. Nok mest pga. deres TV reklamer med “Vi ses i Biva”. Haha. Men. Min kæreste og jeg har tidligere købt vores spisebord og spisebordsstole hos Biva, og det har fungeret fint. Hos Biva.dk har de et stort udvalg af madrasser og i forskellige prisklasser. Da vores senge jo som sådan ikke fejler noget, vil vi gerne bare have en ny, billig madras. Det eneste krav er så, at den skal kunne dække hen over vores to senge. Nu skal beslutningen omkring typen af madras bare tages.


Holdningerne er som altid mine egne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!