En ny favorit til øjnene

For lang tid siden fik jeg tilsendt denne øjenmakeupfjerner fra L’Oréal til test. Sidenhen er jeg blevet så glad for den, at den næsten er tom, og jeg har nu købt mig en ny. For mig skal en øjenmakeupfjerner selvfølgelig være god og mild for øjnene og samtidig fjerne min makeup, så jeg ikke har nogen rester siddene bagefter eller om morgenen. Men jeg vil heller ikke give alverden for noget, jeg max har siddende på huden i 30 sekunder. Det er min gyldne regel. At spare på det, der ikke bliver på huden og at spendere på det, der bliver på huden. Det læste jeg engang hos de kære Pudderdåser, og det har hængt ved siden. Denne øjenmakeupfjerner er en behagelig gel, som ikke klør i mine øjne, og den kan købes i bl.a. Matas til 59,95kr. Jeg købte min på tilbud til sølle 30kr. for nyligt. Hvilken øjenmakeupfjerner er jeres favorit?

Produktet er modtaget som gave

Share:

4 Comments

 1. 2. april 2015 / 13:30

  Jeg er også ved at have brugt denne op, og har virkelig været glad for den. Normalt sværger jeg ellers til Bioderma H2O (som dog er noget dyrere), men denne fra L’Oréal har virkelig været et fint alternativ, så overvejer at fortsætte med den.

  • Lullumut
   Forfatter
   2. april 2015 / 17:46

   Den er ret lækker i konsistensen 🙂 Jeg købte Bioderma, da jeg var i Paris sidste forår, men jeg var desværre ikke så begejstret for den. Så er det jo heldigt for mig, at denne er billigere 🙂 Jeg kan bedre lide konsistensen.

 2. Ida
  1. april 2015 / 14:54

  Jeg er også rigtig glad for makeup fjerner fra Loreál. Har en anden en end dem du viser. Men den er snart tom og så skal jeg igang med den venstre 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. april 2015 / 17:45

   Godt at høre. De laver generelt nogle gode produkter. Jeg har også brugt dem tidligere men er altså ret glad for den gel her, så du kan godt glæde dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!