En nem dessert

Beklager stilheden. Jeg nyder ferien. Eller, de sidste dage der er tilbage af den. På mandag er det tilbage på job igen. Vejret har været helt perfekt næsten alle dage, så dagene har været godt fordelt mellem praktiske gøremål, aftaler og solbadning. Jeg fik lige set, at min næste fridag først ligger mellem jul og nytår. Uf, der er frygtelig lang tid til. Nå, jeg må hellere tænke på noget andet hurtigt, haha.

Nu er det ikke fordi, jeg har gæster så voldsomt tit, men det hænder da ind i mellem. Og mht. maden kan jeg altså godt lide at gøre det så absolut nemt og bekvemt som muligt. Også især fordi jeg ikke har nogen opvaskemaskine. Dog vil jeg ikke gå på kompromis med kvaliteten eller smagen. Desserten her består blot af vaniljeis, jordbær, lakridspulver og tørrede jordbær. Det er nemt, og det er noget, de fleste spiser. Jeg bruger gerne vaniljeisen fra Tofuline, danske jordbær samt Urtekram lakridspulver for den perfekte kombination. Lakridspulver og tørrede bær har jeg altid herhjemme, så det er blot is og jordbær, eller anden frugt, der skal indkøbes.

De fine skåle i hvid riflet er fra Royal Copenhagen og kan i øvrigt købes i min webshop. I finder dem HER. Jeg fik dette sæt til min fødselsdag, og de bliver brugt til det meste; morgenmad, dessert, sunde snacks, usunde snacks mv.

Indlægget indeholder affiliate links

Share:

2 Comments

 1. Ida
  15. august 2015 / 08:16

  Det ser lækkert ud og jeg er så meget med at gøre det så nemt og bekvemt som muligt, når det kommer til madlavning – men det ved du vist godt 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   15. august 2015 / 22:41

   Haha, ja det ved jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!