En lille update på mit bryllup

Jeg har fået mange spørgsmål til mit bryllup på det seneste. Især når jeg har deltaget i forskellige bloggerevents. Og derfor har jeg besluttet, at jeg her vil komme med en lille update på mit bryllup. Hvis du ikke vil læse om mit bryllup, springer du bare dette blogindlæg over.

Som du måske ved, har jeg ikke skrevet så meget om mit bryllup, efter jeg blev forlovet sidste år. Det skyldes bl.a, at jeg bare har nydt tilværelsen. Og så føler jeg, blogland var en stor strøm af bryllupsindlæg i 2016. I hvert fald hos mange af de bloggere, jeg følger. Og det blev lidt for kvalmende for mig at læse om.

Læs også: Jeg er blevet forlovet og skal giftes

Datoen

Først og fremmest er datoen sat. Mit bryllup finder sted i august i år. Alle inviterede har fået enten en mundtlig besked eller en sms om at reservere dagen. Datoen er lidt tilfældig, for det er der, min kæreste og jeg holder sommerferie. Pudsigt nok har mine forældre bryllupsdag dagen inden, og min mormor ville have haft fødselsdag på dagen. Det er da meget hyggeligt.

Vielsen

Min kæreste og jeg skal vies på vores lokale rådhus, som er Allerød Rådhus. Ingen af os er medlem af folkekirken, så det giver sig selv, at vi ikke skal i kirke. Lige nu venter vi egentlig på, at kommunen vender tilbage til os og bekræfter datoen. Åh, det har de godt nok været længe om. De må åbenbart først gå i gang med at behandle ansøgningen fire måneder inden. Og det er altså der, vi er nu. Kom så. Og så venter jeg også på, at jeg kan få godkendt at tage min kærestes mellemnavn.

Festen

Stedet for selve festen har vi ikke besluttet os for endnu. Bl.a. pga. kommunens behandlingstid. Derfor har vi heller ikke sendt nogen invitationer ud endnu. Men, lige netop i dag efter arbejde var vi forbi og kiggede på et sted i Nordsjælland. Det vigtigste er pt, at stedet er ledigt den dato. Herren som viste os rundt gjorde det rigtig godt. Da vi kom ud derfra havde vi ikke ikke nogen minusser ved stedet. De kan både servere bryllupskage om eftermiddagen samt sørge for overnatning til vores gæster. Ja, de kan sågar lave om på deres obligatoriske bryllupsmenu. Men, den lyder nu lækker. Så jeg tror bare, jeg skal have reserveret stedet. Vi bliver i øvrigt kun omkring 25 personer, så det bliver et lille og intimt bryllup. Uden toastmaster og gavekoordinator.

Kjolen

Åh, jeg har fået så mange spørgsmål til min kjole. Det bliver ikke nogen stor, vild og dyr kjole. Det giver simpelthen bare ikke mening, når jeg skal vies på et rådhus. Og så vil jeg egentlig hellere bruge pengene på gæsterne (maden) og på bryllupsrejsen. Jeg har kigget lidt rundt, og der er mange pæne kjoler hos bl.a. ASOS. Jeg har også set nogle flotte kjoler hos Soaked In Luxury og VILA. Den må gerne være hvid og med blonde. Men den skal jeg nok nå at finde i løbet af sommeren.

Temaet

Min kæreste har overladt hele planlægningen til mig. Ikke sådan at jeg skal stå med det hele, haha. Men jeg må selv bestemme det meste, så længe vi holder os inden for vores budget. Mht. et tema har jeg ikke de store planer. Jeg vil gerne holde det hele lidt hvidt og minimalistisk. Måske med lidt detaljer i guld. Det har jeg ikke helt besluttet mig for. Det bliver i hvert fald ikke noget stort, lyserødt flødeskumsbryllup. Man skal dog aldrig sige aldrig, for jeg er altså en ubeslutsom type.

Bryllupsrejsen

Planen er pt, at vi tager en tur til Barcelona et par dage efter vores bryllup. Den oprindelige plan hed Paris. Kærlighedens by. Men vi er blevet enige om, at der bare er sket lidt for meget i Paris. Og så vil jeg virkelig gerne opfriske noget af mit spanske fra HHX. Barcelona skulle være et dejligt sted, fordi der både er byliv og strand. Når vi når lidt nærmere, booker vi flybilletter og hotel. Anbefalinger til Barcelona og hotel der modtages med kyshånd.

Tiden er efterhånden ved at løbe fra os, så det er vigtigt, at vi kan samle det hele et sted. Altså, kage, middag, fest, overnatning etc. Dog vil jeg gerne selv være med ind over invitationerne, blomster, bryllupskagen, borddekorationer etc. Og så er det vist bare selve ringene vi mangler. Dem må vi snart ud og kigge på. Jeg har ikke helt besluttet mig for design og udformning men har en idé.

Hvis du har nogen spørgsmål, så bare fyr løs. Jeg skal nok svare på bedste vis.

14 Comments

 1. Mia-Linh
  11. maj 2017 / 08:46

  Tillykke!!! Som June skrive længere oppe så er det ikke “bare” et rådhusbrylluo, men jeres (og forhåbentligt eneste) bryllup! Vi blev også gift på rådhuset og jeg troede bare jeg skulle have en simpel kjole på. Men så rådede min søster mig til at få en brudekjole fitting alligevel, da hun selv havde fortrudt hun ikke fik sin drømmekjole da hun blev gift. Og ja inderst inde havde jeg nok altid drømt om en drøm af en brudekjole – så det endte jeg i, til trods for vores meget uformelle setting♡ Så gør hvad du har drømt om og har lyst til – I har kun én bryllupsdag og det er JERES ❤

  • Lullumut
   Forfatter
   15. maj 2017 / 18:26

   Tusind tak 🙂 Ja, det har du helt ret i 🙂 Det lyder som en god beslutning 🙂 Jeg har aldrig drømt om hverken det store bryllup eller en stor kjole, og jeg vil egentlig hellere bruge pengene på noget andet – f.eks. bryllupsrejsen 🙂 Har det lidt svært ved at skulle bruge så mange penge på en kjole, jeg aldrig får i brug igen 🙂 Taaak 🙂 <3

 2. 10. maj 2017 / 12:19

  Hvor er det spændende 😀 Det må være så hyggeligt at planlægge det hele <3

  – A

  • Lullumut
   Forfatter
   15. maj 2017 / 18:24

   Mega spændende 🙂 Tjo, jeg har ikke planlagt så meget endnu, men det er da meget hyggeligt 🙂

 3. @pixeleret
  9. maj 2017 / 10:31

  Åh søde Louise! Det er da ikke “bare” et rådhus bryllup! Det er det I har valgt! ❤️ Så selvfølgelig skal kjolen være perfekt, om du bruger 350kr eller 10000kr – det handler jo bare om at ens bryllup er ens eget – jeg håber, I får en super romantisk dag, hvor jeres kærlighed bliver fejret i stor stil! Jeg gad så godt vores rådhus bryllup eeeen gang til ? Bedste dag ever ? Alle er glade, og alle fester pga. det bedste i verden – kærlighed ❤️ Det kan godt være, du ikke er til kvalmende marengs, det var vi heller ikke, men alle der siger “bare” rådhus eller “hvorfor vil I ikke giftes rigtigt”, de skal bare luk røven! Det er et valg ??❤️ For ægteskabet er sgu lige rigtigt ? Jeg glæder mig til at læse mere med i din planlægning!

  • Lullumut
   Forfatter
   9. maj 2017 / 21:29

   Tusind tak, søde June 🙂 <3 Dejlig kommentar at tjekke ind til! Og du har så ret. Det er selvfølgelig ikke bare et rådhus-bryllup, og det er det, vi har valgt. Der er intet rigtigt eller forkert. Men det er sjovt, for langt de fleste har antaget, at vi skulle i kirke :p Jeg skal se, om jeg kan få delt lidt mere senere..
   Håber du har det rigtig godt <3

 4. Ida
  9. maj 2017 / 06:36

  Det bliver så fin en dag, i kærlighedens ånd 🙂 Og hvor lyder det som et spændende og hyggeligt sted I har fundet 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. maj 2017 / 21:26

   Ja, det gør det da så 🙂 Jeg håber, det kan lade sig gøre det sted 🙂

 5. 8. maj 2017 / 23:22

  Det lyder altsammen intimt og personligt 🙂 Super hyggeligt! Glæder mig til at følge med (hvis du selvfølgelig deler med os) 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   9. maj 2017 / 21:26

   Det synes jeg også, og det er netop sådan min kæreste og jeg er 🙂 Godt du siger det. Jeg kunne godt finde på at dele billeder af kjolen, kagen etc. 🙂 Regner med vi skal have en fotograf på, men jeg er lidt kræsen med den slags..

  • Lullumut
   Forfatter
   9. maj 2017 / 21:25

   Ja, jeg håber på, det bliver godt vejr, da der er flot udsigt det sted, jeg har kigget på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!