En god værtindegave

ReklameHar du set, at Billigvoks.dk er begyndt at forhandle det franske skønhedsbrand Embryolisse? Jeg blev selv super glad, da jeg opdagede det, for det var et af de mærker, jeg hamstrede med hjem fra Paris sidste forår. Billigvoks.dk kan selvfølgelig ikke sælge Embryolisse til under halv pris, som de kan på de franske apoteker, men jeg synes nu alligevel, de sælger mærket til en god pris. Jeg har modtaget produkterne med henblik på en anmeldelse. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Embryolisse Lait-Crème Concentré: Denne her ansigtscreme bliver rost til skyerne, og det er med god grund, for den er virkelig lækker. Den må efterhånden siges at være en kultcreme. I hvert fald uden for Danmark. Den har den fineste, bløde og mælkehvide konsistens, som smyger sig om huden. Den er til alle hudtyper men især utroligt god til sart hud, fordi den er så mild i konsistensen. Hvis du ikke har prøvet denne creme før, så gør dig selv den tjeneste at få den købt eller ønsk dig den i julegave. Det er virkelig de færreste, som ikke bryder sig om den. Jeg har brugt den mange gange efterhånden, og den står faktisk fast på min ønskeliste. Prisen for den klassiske tube med 75 ml i er normalt 199kr, men Billigvoks.dk sælger den til 179kr, og så er der mulighed for at købe en 2-pak til 299kr. Det er sidstenævnte jeg selv hopper på. Læs mere om cremen HER.

Embryolisse Lotion Micellaire: Ansigtsrensen kan jeg desværre ikke rose lige så meget som ansigtscremen. Og det er ikke fordi, mit ansigt ikke bliver rent af at bruge den. Jeg er simpelthen bare ikke til de her hypede Micellaire vand. Det er helt personligt, for der er rigtig mange, som de har vundet indpas hos. Jeg kan meget bedre lide en god ansigtsskum, der skummer op og kommer ind i alle krogene i ansigtet, haha. Men uanset fjerner den både øjenmakeup og pudder, eller hvad du nu ellers bruger, og den er god til sart hud. Du kan læse mere om den HER.

De to produkter her er en del af en rejsepakke til en samlet pris på 199kr. Ansigtscremen indeholder 30 ml, og ansigtsrensen indeholder 100 ml. Det bør være nok til en uges ferie, hvis de bliver suppleret med andre produkter. Og her i den snarligt kommende juletid er sættet oplagt som en værtindegave. Se resten af Embryolisse udvalget HER.

Produkterne er modtaget til test på bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

4 Comments

 1. Alexia Dahl
  17. november 2015 / 23:13

  Jeg er begyndt at bruge deres creme og er vild med den!

  • Lullumut
   Forfatter
   17. november 2015 / 23:18

   Det er jeg virkelig glad for at høre 🙂 Jeg tror også, det er de færreste, som ikke er vild med denne 🙂

 2. Liselotte / Everyday Couture
  17. november 2015 / 11:31

  Jeg er også helt vild med dem 🙂
  Og esker dit nye look på bloggen :-*

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   17. november 2015 / 23:00

   Hvor er det dejligt at høre 🙂
   Tusind tak! 🙂 Jeg er selv ret glad for det mere enkle look. Trængte bare til noget nyt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!