En god budgetvenlig kop kaffe

En god budgetvenlig kop kaffe

En god budgetvenlig kop kaffe

En god budgetvenlig kop kaffe

En god budgetvenlig kop kaffeHjemme hos mig drikker vi Nescafé Dolce Gusto kaffe, og det var vi gjort lige så længe, jeg kan huske. Eller de sidste mange år i hvert fald. Det var vores første kaffemaskine, og vi er på tredje model nu. Ikke fordi de gik i stykker, men fordi jeg har været heldig at teste nogle forskellige modeller i forbindelse med min blog. Lige pt. er vi på Eclipse modellen. Den er så flot og ligner et helt rumskib.

Læs eller genlæsOpskrift på en figenkage med friske figner

Indtil for et par uger siden var jeg ikke klar over, at der fandtes Dolce Gusto kompatible kapsler. Dvs. kaffekapsler til Dolce Gusto maskinen, som ikke udbydes af Dolce Gusto. Jeg synes, de originale Dolce Gusto kapsler er til den dyre side. 47kr. for en æske for at være helt præcis. Og i en æske er der til 8 eller 16 kopper kaffe. Derfor samler jeg altid “til bunke” og bestiller en stor stak æsker, når vi kun har én variant tilbage. På det tidspunkt er det blevet lidt kedeligt at være gæst hos os, haha.

En god budgetvenlig kop kaffe

Det blev en lang introduktion. Ikke desto mindre har jeg stiftet bekendtskab med Real Coffee. Real Coffee er en dansk webshop, som har specialiseret sig i at levere Dolce Gusto kompatible kapsler. Og også Nespresso kompatible kapsler for den sags skyld. Og til en lidt lavere pris. 39kr. pr. æske. Ved første øjekast, er det ikke den store besparelse, men det er stadig ca. 50 øre/1kr. pr. kop kaffe (afhængig af antallet af kapsler i æsken). Og det løber altså op. Ja, regn selv ud, hvor meget kaffe du drikker pr. dag/måned/år. Real Coffee har også forskellige pakkeløsninger, hvor du kan købe x antal æsker og tilmed spare flere penge. Og endnu bedre, så er der gratis fragt på, så du ikke behøver at bestille 10 æsker ad gangen.

Læs eller genlæsNESCAFÈ Dolce Gusto tasting event

Eftersom jeg stadig ammer, holder jeg mig til max en kop kaffe om dagen, og derfor skal den være god. Ikke noget sort sjask der er blevet genopvarmet tre gange. Jeg er ikke nogen kaffe specialist, men jeg synes, Dolce Gusto kapslerne fra Real Coffee er rigtig gode. De har en god smag af kaffe, og smagen må alt andet lige vægte højere end prisen. Kapslerne fra Real Coffee er forseglede inde i kassen, hvilket de originale Dolce Gusto kapsler ikke er. Og jeg tror, det er med til at holde på saft og kraft i kaffen. Hos Real Coffee finder du følgende varianter:

Real Coffee har endnu ikke det helt store udvalg blandt Dolce Gusto, men mon ikke det kommer med tiden. Her har jeg i hvert fald alle de varianter, jeg har behov for i min hverdag. Cappuccino og Latte Macchiato er mine favoritter. Gerne med et skævt karamelsirup i.

Jeg vil slutte af med at berette, at Real Coffe fokuserer på økologi, bæredygtighed, kvalitet samt Fairtrade produkter. Bl.a. har virksomheden som mål at blive 100% Fairtrade med tiden. Og så arbejder de på at skabe en kapsel, der kan komme i komposten. Det bliver så fedt, når det sker. Jeg savner virkelig, at Dolce Gusto gør noget mere aktivt for at genanvende kapslerne.


Kaffen og siruppen er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


 

4 Comments

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   6. april 2020 / 21:50

   Hej Ida. Nej, dette er en Dolce Gusto maskine, som bruger nogle andre kapsler end dem, du linker til 🙂

 1. Ida
  30. september 2018 / 17:42

  Det er smart med de billigere alternativer.
  Jeg må ind og lure på deres nespresso varianter.
  Tak for tip 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. september 2018 / 22:57

   Det er mega smart. Ja, tag endelig et kig. Det var så lidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!