En flot og praktisk bænk

En flot og praktisk bænk

En flot og praktisk bænk

En flot og praktisk bænk

En flot og praktisk bænk

En flot og praktisk bænk

En flot og praktisk bænkHer på det sidste har jeg haft en helt ustyrlig trang til, at der skulle ske noget nyt i hjemmet. Som om et barn ikke er en kæmpe omvæltning i sig selv. Ej, men jeg er normalt slet ikke typen, der flytter rundt på ting. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at have en tryg base, hvor alt er som jeg kender det. Nogle vil muligvis mene, det er en smule kedeligt.

Inden for de sidste par uger er der flyttet en ny bænk ind (den vender jeg tilbage til), mit spisebord er vendt rundt, og mit skrivebord er rykket væk fra vinduet i stuen og ind under trappen. Det med spisebordet var en meget spontan idé, men det fungerer fint og pynter meget. Skrivebordet er blevet rykket, da min mand og jeg skal have fælles skrivebord igen. Det har vi besluttet, så Baby A kan få sit helt eget værelse. Jeg ved godt, han ikke kommer til at bruge det sådan rigtigt før om lang tid, men jeg vil gerne samle det meste børne-relaterede derinde. Lige nu har vi nemlig en masse af hans ting inde i vores walk-in closet.

Læs ogsåKom med ind på mit kontor

Nu til bænken. Den er ny herhjemme og fra danske Ziito. Et brand jeg stødte på første gang for et par år siden efterhånden. Kan huske jeg så et bord fra dem hos et PR bureau. Det er dog deres cool tøjstativer i stål, de er mest kendt for. Ziito håndlaver alle deres designs i deres workshop i Fredericia, og det er et brand, som tror på bæredygtighed, zero waste samt minimal living. Det er bestemt noget, jeg går ind for. Ziito bruger holdbare materialer, og derfor kan de tilbyde 10 års garanti på deres produkter.

Den flotte bænk fra Ziito er produceret i fyrretræ. Det er en type træ, der vokser hurtigere end andre træsorter, og derfor er det mere bæredygtigt. Jeg synes, det er en virkelig flot bænk, og jeg har valgt den i den mørke udgave, som passer bedst ind i mit hjem. Den findes dog også i to andre og lysere udgaver. Lige pt. står den flotte bænk i mit køkken-alrum. Der er en halvvæg, lige når man kommer ind i stuen. Det er ofte her, jeg sidder og tager sko på eller sætter dagens tasker. Forestiller mig også, bænken skal prøves af til spisebordet. Det er en rigtig god multi-bænk, som kan bruges i alle hjemmets rum. Den vil også være flot til dette bord.

Psssst. Tilmelder du dig Ziitos nyhedsbrev, får du 5% rabat på din ordre. Det er helt sikkert værd at tage med. Ziito har fri fragt og to til tre dages leveringstid.


Ziito bænk // Coolstuff lysskilt // IKEA vase // Hvide liljer fra min mand // Tom Dixon Etch lysestage


Bænken er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

 

Share:

2 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  18. juni 2018 / 12:19

  Wauw!! 😀
  Hold op hvor ser det godt ud! :

  • Lullumut
   Forfatter
   18. juni 2018 / 16:38

   Tusind tak, søde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!