En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus

En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
Den store, indbydende buffet.
En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
Masser af siddepladser. Både langborde og to-personers borde.
En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
Et udvalg fra buffeten.
En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
Det midterste af det store lokale, set oppefra.
En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
Kaffebaren med kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik.
En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
Samlingspunktet for restauranten er den store, fine væg med FOOD CLUB logo’et.
En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
Drikkevare-buffeten.
En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
Ta-selv softice lavet på økologisk Hansen is.
En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
Væggen ved indgangen til FOOD CLUB har stærke referencer til filmen Fight Club.
En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
En af de mange lækre salater fra buffeten.
En dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus
Frisk og kold limonade med rabarber.

Inviteret. I tirsdags havde jeg en dejlig aften på FOOD CLUB i Aarhus. Det var Bloggers By Heart, som havde inviteret mig og et par andre bloggere forbi. Jeg deltager ikke normalt i events i Jylland, af praktiske årsager, men jeg er fan af både Bloggers By Heart og Madklubben, som står bag FOOD CLUB, så selvfølgelig skulle jeg med. OBS! FOOD CLUB ligger også i København, hvis du ikke lige kommer i nærheden af Aarhus.

KONCEPTET

FOOD CLUB er kort og godt Madklubbens koncept skåret helt ind til benet; God mad, minimal service, tidsbegrænsning og budgetvenligt. Der hvor FOOD CLUB skiller sig ud fra de andre restauranter hos Madklubben er bl.a. ved buffeten. Her går du nemlig selv op og tager mad og skal således ikke vente på at blive betjent. Med i prisen er der fri bar. Du går bare op til området med drikkevarer og forsyner dig med det, du nu har lyst til. Buffeten åbner allerede kl.17, og det er således det perfekte setup for børnefamilier. Der er puslebord på toilettet. Har du ikke børn, kan du blot vælge at ankomme senere.

Hos FOOD CLUB går de meget op i miljøet. Derfor er der et par standere, hvor du selv kan gå op og affaldsortere mellem “bio” og “andet“, inden du går hen for at hente en ny tallerken, eller genbruger den nuværende. Det ser pænt ud, så du lægger dårligt mærke til det. Nu er det jo buffet, og det mad der er tilbage om aftenen kan afhentes via TooGoodToGo. Genialt koncept hvis du endnu ikke har prøvet det. Er der så stadig mad tilbage herefter, bliver det afleveret til de hjemløse på herberget lige overfor. Jeg er vild med FOOD CLUB! Elsker at de har så meget fokus på miljøet og på nul madspild.

Jeg vil også lige skynde mig at nævne, at FOOD CLUB er et meget pænt sted. Et stort, flot lokale med højt til loftet og mange siddepladser og generelt god plads. Det er gjort lækkert, og det er en fed oplevelse. Der er ikke noget kedeligt folkekøkken over det eller gammel, slatten mad i buffeten. FOOD CLUB i Aarhus ligger i et gammelt missionshus/teater.

BUFFETEN

Nu til maden for det er jo trods alt noget af det vigtigste. Menuen svinger fra uge til uge, da FOOD CLUB både forsøger at inkorporere lokale råvarer, mad i sæson samt undgå madspil. Derfor kan du aldrig vide dig helt sikker på dagens menu, og derfor er der heller ikke noget menukort. Derudover er der mad for enhver. Der er kød, grøntsager, glutenfri mad, vegetarisk mad samt børnevenlig mad. Fokus er på at have mange salat og lidt, men godt kød.

Jeg er altid lidt skeptisk, når det drejer sig om buffet. Hvor meget af maden er lavet fra bunden, hvor længe har det stået fremme osv. FOOD CLUB slog benene væk under mig! Det så enormt indbydende ud. Det duftede mega godt. Der var et stort udvalg. Og det bedste af det hele – det smagte fantastisk! Jeg drømmer stadig om det; flæskestegen med sprød svær, de fedtede majskolber, bearnaise mayo’en, de bagte gulerødder med sesam. Mums. Det var så god en oplevelse, at jeg bliver nødt til snart at komme forbi igen. Hvis du vil vide noget mere specifikt omkring menuen fra denne aften, så skriv endelig. Jeg har flere billeder med retterne.

DRIKKEVARERNE

Af drikkevarer kan du vælge mellem vand, vand med brus, limonade, vin, Tuborg Rå på fad, Gin & Tonic fra Tapperiet Brus samt sodavand. Du er også velkommen til at tage din egen vin med, hvis du hellere vil det. Prisen er den samme.

DESSERTEN

Efter buffeten gik vi over til desserten, som består af ta-selv softice lavet på økologisk Hansen is. Du kan vælge både glas og vafler. Hertil diverse toppings. Bl.a. chokolade sauce af Vahlrona chokolade, bær couli samt dulche de leche. Der er også et par kager, som jeg desværre ikke havde plads til at smage. Hvis du ikke kan tåle isen pga. laktose, kan du bede om at få sorbet fra køkkenet. Til desserten kunne vi tage kaffe. FOOD CLUB samarbejder med lokale Sigfreds Kaffefabrik, som har sørget for en helt speciel kaffe til netop FOOD CLUB. Til kaffen er der økologisk havredrik samt økologisk sødmælk.

PRAKTISK INFORMATION

FOOD CLUB Aarhus har åbent tirsdag, onsdag og torsdag kl.17-21 samt fredag og lørdag kl.17-21:30.

Prisen for det hele er tirsdag til torsdag 275kr. for halvanden time, 325kr. for to timer, 375kr. for to og en halv time samt 425kr. for tre timer. Fredag og lørdag er det 325kr. for halvanden time, 375kr. for to timer, 425kr. for to og en halv time samt 475kr. for tre timer. Ønsker du at blive længere tid, koster det 50kr. pr. halve time pr. person. Restauranten lukker senest ved midnat.

Børn under seks år spiser med gratis, mens børn under 12 år kan spise med for 100kr. Du kan læse alt om åbningstider og priser HER.

HER FINDER DU FOOD CLUB

FOOD CLUB Aarhus, Klosterport 6, 8000 Aarhus

FOOD CLUB København, Sortedam Dossering 7C, 2200 København

Har du været forbi FOOD CLUB?


Jeg blev inviteret forbi FOOD CLUB. Jeg er ambassadør for Bloggers By Heart.


Share:

8 Comments

 1. Ida
  1. oktober 2019 / 18:50

  Hvor lyder det, som en rigtig hyggelig aften 🙂
  Jeg er også altid ret skeptisk, når det kommer til buffet, men kan da se, at jeg må tage et besøg på deres restaurant på Nørrebro – måske sammen med dig? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2019 / 21:22

   Det var en super hyggelig aften 🙂
   Det synes jeg bestemt, du skal gøre 🙂 Super lækker, delikat og veltilberedt mad. Mums. Og så kan du drikke alt det vin, du vil 🙂

 2. 29. september 2019 / 14:40

  Det ser lækkert ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2019 / 09:37

   Det smagte helt vildt godt 🙂 Hvis I skal på date i Aarhus en weekend, så kan FOOD CLUB altså varmt anbefales 🙂

 3. 29. september 2019 / 12:21

  Hej Louise
  Lyder til I havde alletiders gode oplevelse hos FoodClub i Århus. Jeg bli’r da helt ærgerlig over, at jeg ikke var med, når jeg læser dit indlæg.

  Fint koncept de har lavet hos FoodClub. Maden ser lækker ud og prisen virker da også fornuftig; specielt med drikkevarer inkluderet. Håber de snart åbner i Odense, for så skal jeg da helt sikkert prøve dem.

  bedste hilsner fra
  Louise

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2019 / 09:37

   Det var en meget god aften med dejlig mad og hygge 🙂 Skulle desværre nå et tog hjem, ellers var jeg blevet hængende. Netop med drikkevarer inkluderet, giver det så fin mening. Det kan hurtigt løbe op, uanset om det er cola eller vin.
   Jeg ved ikke, om de har planer for Odense, men vi kan da håbe 🙂 Madklubben har åbnet en restaurant i Esbjerg, fordi der jo også er kunder udenfor de større byer 🙂

 4. 28. september 2019 / 19:11

  Det var så skønt at have dig med 🙂 Og helt enig, det var god mad og et super koncept!

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2019 / 22:16

   Jeg takker for invitationen 🙂 Ja, jeg må prøve FOOD CLUB i København med mand og søn snart 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!