En cool læderjakke fra MbyM

Efter jeg købte min Saint Tropez læderjakke tilbage i maj, er jeg blevet rigtig hooked på at anskaffe mig endnu en. Og den skal selvfølgelig ikke være i samme stil som min nuværende. Jeg faldt over denne ret lækre dip dye læderjakke fra MbyM på Gallery messen under modeugen i august. Den er lidt speciel, men jeg elsker, at den også er hvid, så den er ikke er så hård i looket. Og så er det perfekt, at den er hvid i toppen i forhold til at holde den ren og pæn. Jeg kan desværre ikke finde den til salg online endnu, men mon ikke den er på vej. Den hedder i hvert fald Leather Jacket Vista/Venice og er fra forår 2014 kollektionen The Dancer. Det er i øvrigt en alt for lækker kollektion. Mm, den må godt komme hjem til mig og bo. Hvad tænker I om den? Jeg ville bl.a. bruge den med hvide jeans eller en lang, florlet, lyserød sommerkjole med blomster på.

Share:

8 Comments

 1. Guapizimo
  19. januar 2014 / 23:21

  Den er virkeligt cool, i det hele taget er jeg ret vild med læderjakker, men korte jakker sidder desværre ikke så pænt på mig.

  • Lullumut
   Forfatter
   20. januar 2014 / 17:46

   Jeg er heller ikke korte jakker. De skærer også forkert på mig. Men denne her læderjakke ser ud til at have en god, normal længde 🙂

 2. Ida
  18. januar 2014 / 14:53

  Den kan jeg godt huske at du savlede over 🙂 Den er også super lækker 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2014 / 20:25

   Ja, den kiggede jeg meget på. Den er mega lækker. Jeg må lige holde øje med den.

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2014 / 09:43

   Den er nemlig intet mindre end fantastisk 🙂 Skal helt sikkert på jagt efter den, når den kommer i butikkerne 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2014 / 09:42

   Den er overdrevet fed 🙂 Ja, jeg skal i hvert fald holde øje med den 🙂 Håber så også, at prisen er god 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!