En blå blondekjole og en sort læderjakke

I går var en rigtig god dag. Hvis jeg lige ser bort fra støvsugning af hele huset, haha. Jeg har ikke noget imod støvsugning, men det bliver aldrig min yndlingsbeskæftigelse. Nå, men jeg havde min veninde på besøg til frokost og hyggesnak. Om eftermiddagen havde jeg en date med min kæreste. Vi havde bestilt bord til burgere og milkshakes på Shakedown på Frederiksberg. Efterfølgende havde vi billetter til Anders Matthesens nye onemanshow Shhh i Falconer Salen. Søndag er ikke min dag, men når den er fyldt med gode planer, er den ganske fortræffelig.

Mit outfit med en blå blondekjole og en sort læderjakke

Jeg var hoppet i min nyeste kjole. En lyseblå blondekjole fra Soaked in Luxury. Jeg var så heldig at finde den til en rigtig fin pris på Langelinie Outlet for en måneds tid siden. Og den går godt både på job og i min fritid. Nyprisen for kjolen var 599kr, men jeg fik den til knap 180kr. Synes den tilføjer noget afslappet elegance til min garderobe. Og så bliver den lige dresset lidt ned med min læderjakke, sorte strømpebukser og sorte, flade støvler. Læderjakken har jeg genfundet efter en grovsortering af mit tøj. Nu hænger den helt fremme, så jeg får den brugt efteråret igennem.


Soaked in Luxury blondekjole // Saint Tropez læderjakke // H&M Strømpebukser // Deichmann støvler // Decadent Big Shopper taske


Share:

6 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  20. september 2016 / 15:21

  Kjolen er bare så fin – elsker den fine blå farve og blonderne 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. september 2016 / 23:17

   Jeg er også bare så glad for den 🙂 Jeg ved faktisk ikke, om det var den blå farve eller blonderne, der tiltrak mig 🙂

 2. Ida
  20. september 2016 / 06:39

  Hvor ser du dejlig ud og tak for god og hyggelig frokost og selskab 🙂
  Glæder mig til at høre om showed og se dig på lørdag 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   20. september 2016 / 23:17

   Tak! 🙂 Dejligt du hyggede dig og kunne lide frokosten – selvom du ikke var sulten 🙂
   Ja, og vi ses jo også i morgen efter arbejde 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. september 2016 / 18:26

   Mange tak! 🙂 Og den er tilmed så rar at have på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!