En anbefaling af bloggen Use Less

Nogle af jer kan måske genkende og huske smukke Signe fra hendes daværende blog The Clothing Rail. Siden foråret har Signe blogget på Use Less. Og det er altså ikke at forveksle med Useless som i ‘ubrugelig’ men Use Less som i ‘forbrug mindre’.

Jeg blev så glad, da jeg opdagede på Instagram, at Signe er begyndt at blogge igen. Jeg har nemlig sådan savnet hendes blog. Og det endda på trods af at hendes nye blog er markant anderledes end den tidligere. Signe er gået imod forbrugsstrømmen og inspirerer til, at vi skal bruge de ting, vi allerede har i vores garderober og ikke bare købe nyt hele tiden. Signe går desuden efter princippet Five Piece French Wardrobe, og ikke på noget tidspunkt keder hun mig. Tværtimod! Udover outfits og stiltips er bloggen krydret med bl.a. boligindretning, DIY og makeup guides.

Det var en lille fredagsanbefaling her fra mig. Jeg håber, I vil tage et smut forbi Use Less. Bliv gerne hængende der og dyk ned i arkivet af lækre indlæg. Happy Friday <3

6 Comments

 1. 18. oktober 2015 / 11:19

  Tak for at du delte – jeg kendte hverken Signe eller hendes blog i forvejen og er glad for at jeg opdagede den hos dig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. oktober 2015 / 11:52

   Selv tak, Kristina 🙂 Hvor er jeg glad for, at du kan bruge Signe’s blog 🙂 Tror straks jeg vil anbefale en ny blog. Elsker link love <3

 2. Kristina K
  2. oktober 2015 / 17:58

  Tak for tippet, det var ligfe sådan en blog jeg savnede:-) Jeg følger den straks.

  • Lullumut
   Forfatter
   3. oktober 2015 / 10:48

   Fantastisk! Det er jeg virkelig glad for at høre 🙂 God fornøjelse!

 3. 2. oktober 2015 / 16:29

  Hvor er du SØD Louise! Sikke en dejlig overraskelse jeg fik mig, da jeg klikkede ind på Bloglovin’ og så, at der var et indlæg med min blogs navn på. 😀 <3 Du skal have stor tak, fordi du værdsætter mit arbejde, og fordi du fik lyst til at sprede budskabet. Du skal vide jeg også hygger mig når jeg besøger dig herinde, og at respekten for dit arbejde er gengældt herfra <3

  Rigtig god weekend til dig! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. oktober 2015 / 10:47

   Haha, jeg er glad for, du blev glad og overrasket 🙂 Det er fuldt fortjent! Jeg glæder mig så meget til samtlige kommende indlæg hos dig og til fortsat at blive inspireret af dine tidligere indlæg.
   Aww, tusind tak 😀 Det er jeg glad for at høre.
   Tak, god weekend til dig også <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!