Eksklusiv rabatkode til Billigvoks

SamarbejdeI dag vil jeg gerne dele et sparetip med dig. Jeg elsker at spare penge, og det gør du nok også. Især her op til jul, hvor der måske skal købes en julegave eller to. Måske også en julegave til dig selv, haha. Mit sparetip er en eksklusiv rabatkode til Billigvoks.dk. Jeg får ikke noget ud af at dele den, og jeg gør det af ren glæde. Altså ingen ekstra indtjening til mig. Bare kærlighed fra mig til dig.

Eksklusiv rabatkode til Billigvoks.dk

Rabatkoden du skal bruge er kort og godt “lullumut“. Altså bloggens navn. Du får 10% rabat på alle ordrer, hvor du indtaster rabatkoden. Og du kan bruge den op til flere gange. Den gælder fra nu af og til og med den 23. december i år. Du må bruge rabatkoden præcis, som du har lyst til. Her er et par eksempler:

 • Adventsgaver til din bedste veninde
 • Makeup til årets firmajulefrokost
 • En flot lipgloss til din lillesøster
 • Nissegaver til din kollega
 • En god parfume til din mor
 • Makeup til nytårsaften
 • En blodtryksmåler til din far
 • En skægtrimmer til din kæreste

Jeg vil også lige nævne nogle af mine favoritbrands inde hos Billigvoks.dk:

 • BaByliss
 • CLEAN
 • eos
 • Embryolisse
 • Essie
 • Maria Nila
 • Mason Pearson
 • Paul Mitchell
 • The Konjac Sponge
 • Urtekram
 • Youngblood

Ja, listen er lang, og jeg kunne blive ved, haha. Håber du kan bruge rabatkoden. Find alle herlighederne HER.

Rabatkoden er et samarbejde med Billigvoks.dk, men jeg får ikke noget ud af, at du bruger den. Holdningerne omkring Billigvoks.dk er som altid mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!