Eksklusiv rabatkode på 10% til Billigvoks.dk

Happy friday! TGIF! Yay! Har I spændende planer for weekenden? Jeg skal læse til eksamen, men jeg håber, det kan kombineres med lidt godt vejr på et vattæppe i haven. Hvis vejret er dårligt, kan jeg jo så sidde indenfor med god samvittighed.

Nå, nu til det sjove. Som jeg lovede jer i indlægget i går, kommer her en rabatkode til Billigvoks.dk på 10%. Det er ganske simpelt. I klikker ind HER hos Billigvoks.dk, lægger nogle varer i den virtuelle indkøbskurv, og når I skal tjekke ud, benytter I rabatkoden lullumut. Easy peasy! Jeg får som sådan intet ud af, at I bruger netop denne kode, men jeg ved, at andre udvalgte bloggere også har fået en kode. Og der kører en lille intern konkurrence, så hvis I nu er rigtig søde, bruger I min rabatkode, så jeg kan vinde, hihi. Ej, det er helt op til jer selv, men jeg håber, I vil benytte jer af de 10%, som gælder juni ud. Og jeg er glad for at kunne give jer denne rabatkode og samtidig stolt over, at den er personlig for bloggen.

Hvis I mangler inspiration til, hvad der skal klikkes hjem, hjælper jeg gerne til. Her er nogle bud på, hvad jeg selv ville klikke hjem: Aussie, Essie, EOS, Kevin Murphy, Ole Henriksen og OPI. Måske har I allerede besluttet jer for noget?

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

2 Comments

 1. Karina
  7. juni 2013 / 10:27

  Så må jeg da lige ind og lure lidt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. juni 2013 / 09:50

   Ja, gør endelig det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!