Egeskov Slot

Efter at have overnattet på Scandic Odense til om søndagen, tog min kæreste og jeg en tur til Egeskov Slot. Det ligger max. 20 min. i bil fra Scandic i Odense, så det er jo ret tæt på. Jeg havde aldrig været der før, og jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor, da jeg ellers har været i Odense før. Nå, men der er utroligt smukt. Helt vildt ubeskriveligt smukt.

Jeg troede egentlig bare, at Egeskov Slot var et stort pænt slot, man kunne gå lidt rundt om i en times tid, og så var det det. Men nej, der tog jeg fejl. Det er én stor park med slot, labyrinter, græs arealer, café, legeland, Segway bane, museér m.m. Hvis man har lyst, er det også muligt at komme en tur ind på selve slottet og kigge rundt. Det var især min kæreste meget betaget af. Vi var der nok i 4 timer og kunne egentlig sagtens have brugt mange flere der, men det var en af de dage med flot sommervejr, så det var næsten for varmt. Det er i øvrigt helt legalt selv at medbringe mad og drikkevarer. Vi havde selv taget en kurv med tæppe, drikkevarer og et spil med, og så købte vi lidt flere drikkevarer derinde.

Billederne taler vist for sig selv, så jeg vil ikke knytte flere ord til, men I må endelig spørge ind i kommentarfeltet. Hvis I bor på Scandic og vælger at tage en tur til Egeskov Slot, kan I få 10% rabat på indgangen, og springe køen over, som normalt koster 210kr. for en voksen.

Da vi kom hjem til os selv søndag eftermiddag, var vi simpelthen så trætte og mætte oven  på en dejlig weekend med gode oplevelser. Jeg gik i hvert fald kold på sofaen og vågnede først efter halvanden time, fordi min mobil ringede. Så ved man bare, at det har været en dejlig weekend.

Turen er sponsoreret, men holdningerne er mine egne

Share:

10 Comments

 1. StyleStories
  31. juli 2014 / 11:04

  Det er så smukt og unikt et sted! Jeg er faktisk kommet der privat mange gange, da jeg var ung pige i huset et år for mange år siden hos søsteren til slottets ejer, og har bl.a. overnattet der, passet deres børn og redet på deres hest, ret sjovt at tænke tilbage på 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. august 2014 / 18:37

   Ej, sikke en sjov historie 🙂 Det er da ret vildt at tænke på 🙂

 2. Ida
  27. juli 2014 / 15:18

  Wauw nogle smukke billeder! Og det lyder som et rigtig lækkert og dejligt sted.
  Og så er de der buske der er klippet ud som dyr super søde 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2014 / 02:20

   Tak søde 🙂 Blev så betaget, at jeg måtte have billeder af det hele 🙂 Det kan varmt anbefales 🙂 Du må tage din mor med derover.
   Ja, de er altså ret fine 🙂 Det hele er faktisk så fint.

 3. N.K.L
  27. juli 2014 / 14:46

  det er altså også et fantastisk sted 🙂

  //N.K.L

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2014 / 02:20

   Så enig 🙂

 4. 27. juli 2014 / 14:34

  Hvor er det super smukt! :’)

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2014 / 02:19

   Helt vildt 🙂

 5. High on Fashion
  27. juli 2014 / 13:01

  Det er SÅ hyggeligt og dejligt at være på Egeskov Slot 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. juli 2014 / 02:17

   Jeg blev overrasket over det kæmpe og smukke sted! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!