Efterårsnyheder jeg ønsker mig i min garderobe

Reklame[Please use the translate button in the upper right corner for the post in another language]. Om få dage er det officielt efterår. Det glæder jeg mig lidt til. Mest af alt fordi indholdet i min garderobe bare er meget mere egnet til lidt køligere grader. Så det bliver godt at kunne bruge det hele igen. I dag vil jeg vise nogle af de efterårsnyheder jeg ønsker mig i min garderobe. Der er både lidt leopard, bordeaux, sort læder og nitter. Åh, hvor jeg elsker det.

Tøjet er fundet hos Miinto.dk

Alle sagerne er fundet hos en gammel kending, nemlig Miinto.dk. Der har jeg gennem årene shoppet en hel del og har altid været glad for processen. I dag er der bare så mange webshops derude, at det kan være svært at holde sig til et sted. Og det er heller ikke sådan, det nødvendigvis bør være. Men selvom konkurrencen er stor, formår Miinto.dk at holde fokus på lækre mærkevarer i alle prisklasser. Og så er der faktisk en væsentlig ting, der gør, at Miinto.dk skiller sig ud fra konkurrenterne. De samarbejder nemlig med forskellige lokale butikker rundt om i Danmark, store som små. Det kan f.eks. være den lille butik på Strøget i Assens eller den lidt større butik på torvet i Odense. Du kan se hele udvalget af butikker HER.

Fordelen for dig er, at flere butikker kan have den samme vare til salg. Men til to forskellige priser. F.eks. så jeg den samme cool leopardtop to gange ved siden af hinanden men til 100kr. i forskel. Se, så bliver det pludselig ekstra sjovt at shoppe. For mig kan der i hvert fald godt gå sport i at spare penge. Man har vel jyske aner. Derudover er det en fordel, at du kan shoppe hos din favoritbutik, selvom den har lukket. Det kræver altså blot, at den er en del af Miinto.dk.

Udover det viste tøj samt accessories har Miinto.dk også et stort og lækkert udvalg af boligartikler og skønhedsprodukter. Inden for bolig er der bl.a. Frederik Bagger, House Doctor og Normann Copenhagen. Og inden for skønhed kan jeg nævne Clean, Pai og Redken. Alle sammen mærker der falder inden for min smag. Tilmelder du dig deres nyhedsbrev, får du 10% på din første ordre. Koden er gældende i syv dage.

Neo Noir leopardjakke (findes også i olivengrøncamouflage, lyserød) // Rosemunde bluse

Neo Noir nederdel // Sofie Schnoor støvler // Anine Bing støvler // See by Chloé taske

Holdningerne er som altid mine egne

Share:

6 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2016 / 17:13

   Den er vildt lækker 🙂 Og som Katrine skriver nedenfor, er hun rigtig glad for sin 🙂

 1. 28. august 2016 / 14:01

  Virkelig nogle lækre ting du har fundet 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2016 / 15:17

   Tak 🙂 Så er det godt, der snart går penge ind på kontoen til at opdatere garderoben for 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  28. august 2016 / 13:26

  Nederdelen har jeg selv og den er jeg vildt glad for. Tasken er virkelig også fin 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2016 / 13:44

   Fedt at høre du er glad for nederdelen 🙂 Jeg kunne godt bruge den i min garderobe.. Ja, tasken er også så fin. Den minder lidt om dem fra Marc by Marc Jacobs, som jeg ellers ikke er så vild med..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!