Efterårshygge i haven

Efterårshygge i haven

Efterårshygge i haven

Efterårshygge i haven

Efterårshygge i haven

Efterårshygge i havenJeg har drømt om en hængekøje lige så længe, jeg kan huske. De steder jeg har boet, både med mine forældre og for mig selv, har der aldrig rigtig været mulighed for en hængekøje. Du ved, de der to klassiske træer i en have, hvor der lige nøjagtigt er plads til en hængekøje mellem.

Nå, men når nu jeg ikke er beriget med et hængekøje-spot, er det godt, der findes andre typer af hængekøjer. Denne sommer modtog jeg denne fine mobile hængekøje fra Coolstuff.dk. Min have er ca. på størrelse med et frimærke, men der er god plads til denne hængekøje. Den kommer i en taske og kan nemt pakkes ud og ind igen efter behov. Den kan sågar komme med på tur, da den er meget handy. Den kan klare op til 110kg, og selv min lange mand kan være der i længden. Jeg er ret vild med, at hængekøjen kan pakkes væk på få minutter. Så bliver den ikke nasset af at bo i den fri nature. Jeg kan endda selv pakke den ud og ind. Normalt lader jeg min mand om den slags, men den er her er super nem.

Læs eller genlæs: Sådan kobler jeg af i en travl hverdag

Bare fordi det ikke er sommer længere, kan hængekøjen bestemt sagtens nydes alligevel. Nu er jeg jo heldig at være hjemme i hverdagene, da jeg er på barsel. Men jeg synes i den grad, der har været lunere temperaturer de sidste par weekender. Så på med en varm trøje, et tæppe om benene, en kop te og en god bog. Det er, hvad du gør det til. Jeg jinxer det sikkert nu, men pt. sover min baby fast to lure om dagen. En om formiddagen og en om eftermiddagen. Og hvorfor så ikke tage en halv time på langs imens.

Coolstuff.dk har selvfølgelig også mange andre ting end lige hængekøjer. Bl.a. finder du et stort udvalg af Halloween produkter netop nu. Og så har de et stort sortiment inden for mad og drikke.


Coolstuff.dk hængekøje // Uldtæppe //  The Little Book of Hygge // Royal Copenhagen Contrast krus // Fredsted The te


Hængekøjen er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

2 Comments

 1. Ida
  22. september 2018 / 17:32

  Mine forældre har lidt samme salgs. Og det er så skønt bare at ligge der 🙂
  Tillykke med den 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. september 2018 / 22:40

   Hvor hyggeligt. Ja, det er det nemlig 🙂
   Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!