Edith & Ella Vie Privée AW13

Jeg kiggede forbi Edith & Ella butikken på Strøget under modeugen for lige at snuse til de nyheder, der er kommet til salg nu her i forbindelse med den nye sæson. Uanset om I er til det meget feminine univers eller ej, bør I besøge butikken, for den er bare så flot i sig selv. Og så er det også muligt at købe både flot neglelak og lækker håndcreme.

Vi blev inviteret på mousserende vin og cupcakes fra Chicalicious, mens vi kiggede rundt på den nye kollektion, så lækkert. Jeg forelskede mig især i de lilla nuancer og alt med glimmer. Jeg er ret vild med de skarpe farver og snit, som er utroligt feminine. Der er ikke noget som at fylde skabet op med nyt inspirerende tøj, og efteråret er klart min favorit sæson. Den lyserøde kufferttaske er også lige mig. Det jeg elsker mest ved Edith og Ella er, at der er nusset om detaljerne. Det er der ingen tvivl om. Er I også lige så vilde med Edith & Ella som mig?

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

8 Comments

 1. 1. september 2013 / 15:58

  Årv, jeg er helt tosset med Edith and Ella! Har flere ting derfra og de er bare skønne!

  Huge hugs

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2013 / 18:44

   Hvor dejligt, kan godt se flere af tingene passe ind i din stil 🙂

 2. Charlotte Lindhardt
  1. september 2013 / 12:26

  Elsker Edith & Ella!
  Jeg er godt nok forelsket i den fine taske du har foreviget 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2013 / 15:02

   Det er også bare så flot.
   Ja, ik’! 😀 Jeg ville elske at eje den 🙂

 3. 31. august 2013 / 10:33

  Så fine billeder af et så fint univers. Yndige blondekraver og sløjfer på kagerne – det bliver ikke mere bedårende.

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2013 / 15:02

   Tusind tak 🙂 Det er svært ikke at tage fine billeder af gode motiver 🙂
   Jaa, jeg kan også godt lige se meget af tøjet på dig, smukke Rikke 🙂

 4. Ida
  31. august 2013 / 09:27

  Ih øv jeg ikke var med 🙁 Deres tøj er så fint 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2013 / 15:01

   Så skulle du jo lade være med at aflyse din aftale med mig 🙂 Ja, de laver super flot tøj 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!