EATALY kommer til København

Jeg har en rigtig god nyhed at dele med dig. Da jeg var i New York for et par år siden, måtte jeg bare besøge det italienske madsted EATALY. Jeg besøgte den ved Flatiron (200 Fifth Ave), men der ligger også en ved World Trade Center (Liberty Street). Ja, der ligger faktisk en del rundt om i verden efterhånden. Også i Japan. Det jeg godt kan lide ved EATALY er hele den uformelle stemningen med mange små gange, boder og spisesteder. På mange måder kan EATALY sammenlignes med Torvehallerne og så ikke helt alligevel. For det første er det kun italienske specialiteter, og for det andet er det en større restaurantoplevelse med flere spisepladser.

EATALY kommer til København

Det er så her, hvor jeg deler den gode nyhed. EATALY kommer til København. Hel præcist åbner det italienske madmekka EATALY en afdeling i Illum i november. Jeg har læst mig til, at det bliver den 16. november, men sådanne åbningsdage har det jo med rykke sig.

Læs også: Restaurant Italia i København

Her kan du se lidt stemningsbilleder fra mit besøg hos EATALY i New York. Min kæreste og jeg spiste der på vores sidste aften. Vi endte på La Pizza, hvor vi lige måtte vente 10 minutters tid på et bord. Til gengæld fik vi en udsigt på “førstesalen” med udsigt over restauranten og noget af EATALY.

Jeg glæder mig til at besøge EATALY i Illum. Det bliver sikkert ikke lige så stort, men jeg er sikker på, det bliver godt. Pizza, pasta, kød, fisk, ost, vin, limonade, kaffe, kage, is. Måms. Jeg har læst HER, at der også kommer til at være danske, lokale råvarer hos EATALY. Skønt.

Share:

2 Comments

 1. Ida
  20. oktober 2016 / 06:18

  Jeg har også hørt at det kommer til København.
  Besøgte også stedet i New York og er nok mest spændt på, om de kan gøre det på samme måde, på en del mindre plads. Men nu må vi se 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. oktober 2016 / 23:45

   Ja, det bliver helt sikkert mindre, men mon ikke det er hele undertagen, der tages i brug? Jeg glæder mig i hvert fald til at svinge forbi og spise der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!