Du ønskes en glædelig jul

I går eftermiddags blev det endelig min tur til at gå på juleferie. 11 dages ferie for at være helt nøjagtig. Ih, jeg glæder mig til at komme helt ned i gear, ses med savnede mennesker og komme endelig på plads i det lille hus. Ja, og bloggen er blevet forsømt her på det sidste, så det skal der også laves om på. Det har været en kaotisk måned, men det ser ud til, at året slutter langt mere fredeligt. Pyh.

Denne jul bliver anderledes for mig af to grunde. For det første skal juleaften holdes hjemme hos mig selv. Det er første gang, siden jeg flyttede fra mine forældre for ni år siden. Elsker at der endelig er blevet plads til den slags, og så hjælper det selvfølgelig at have fået opvaskemaskine. Der kommer nogle dejlige mennesker, og de har endda alle taget mad med. Der bliver både bragt flæskesteg, and, brun sauce, risengrød og risalamande, så jeg skal bare stå for to slags kartofler, salat og alt det løse. Det er rimlig ok. For det andet bliver det en anderledes jul, fordi min kære svigermor gennem 11 år gik bort i november. Jeg er ikke sikker på, det rigtig er gået op for mig endnu, at hun ikke er blandt os mere. Vi havde håbet på, hun fik juleaften med, og jeg ved, hun havde glædet sig meget til at holde den i det nye hus. Desværre gik det alt for stærkt til sidst.

Du ønskes en glædelig jul

Hvis du har læst med så langt, vil jeg bare skynde mig at ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul. Må du få nogle gode dage med god mad og hyggeligt samvær <3 Husk at koble fra og nyde stilheden og dem, du har kær. Hvordan skal du holde jul i år?

Share:

11 Comments

 1. Kirsten Thulesen
  26. december 2015 / 16:16

  Glædelig jul til dig også! Håber din aften var forrygende!

  Hilsen Kirsten

  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2015 / 16:36

   Tusind tak, og i lige måde, Kirsten 🙂 Det var en super hyggelig aften..

 2. Anna
  25. december 2015 / 19:02

  Rigtig glædelig bagjul 🙂
  Jeg holdt jul hos min moster i indre by, med strømafbrydelse og det hele, men det var så hyggeligt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. december 2015 / 23:39

   Tak, i lige måde 🙂
   Ej, håber da det gik godt på trods af strømafbrydelse. Det har jeg slet ikke hørt om..

 3. Maria Hoffbeck
  25. december 2015 / 09:48

  Lyder som en dejlig juleaften I skulle holde.
  Hvordan gik det?
  Jeg holder jule hjemme på vores slægtsgård, min mor står for dejlig julemad, vi nyder naturen, vejret, dyrene og hinanden, roen og hyggen 🙂
  Ønsker dig nogle gode juledage også 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. december 2015 / 23:38

   Tak. Det gik heldigvis rigtig godt 🙂 Lige som det skulle..
   Ahh, det lyder også utroligt skønt 🙂
   Tusind tak, i lige måde!

 4. Ida
  24. december 2015 / 09:39

  Det lyder spændende at I skal holde det for første gang 🙂
  Jeg er sikker på at din svigermor er med jer fra oven <3

  • Lullumut
   Forfatter
   25. december 2015 / 23:33

   Ja, og det gik heldigvis godt 🙂
   Det tror jeg også, hun var 🙂 God jul..

 5. TrineB
  24. december 2015 / 08:39

  Kram og tanker herfra – den første jul er altid den sværeste..

  Rigtig glædelig jul…

  • Lullumut
   Forfatter
   25. december 2015 / 23:33

   Tusind tak, Trine 🙂 Ja, det var en god omend underlig aften..

   Tak, i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!