Dr. Scheller dagcreme og natcreme med lavendel

Reklame

Her på det sidste har jeg testet disse to ansigtscremer fra Dr. Scheller. Mere præcist er det den økologiske serie med lavendel, som henvender sig til sensitiv hud, og jeg har testet både en dagcreme og en natcreme. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Udseende: Cremerne ser ved første øjekast meget naturlige og helseagtige ud. Men de er jo også økologiske, så det er vel egentlig heller ikke så underligt. Jo længere tid jeg har haft dem stående, jo pænere synes jeg faktisk, de er. Den mørke farve på krukken og det mørke låg gør den helt eksklusiv frem for en hvid plastikbøtte.

Konsistens: Begge cremer er meget faste i det, men de er nemme at arbejde med. Jeg synes, de minder umiskendeligt meget om hinanden, så derfor har jeg testet natcremen på om dagen, og det fungerer altså ikke for mig. Natcremen er bare mere fedt end dagcremen, men det er ikke til at fornemme blot på fingrene.

Duft: Duften af lavendel er ikke til at tage fejl af, og den sidder meget i næsen, lige når cremen kommer på. Men giv den 5 minutters tid, og så er cremen trængt ind i ansigtshuden, og duften er stilnet af. Jeg vil faktisk sige, at efter at have brugt disse ansigtscremer i nogle uger, har jeg ikke tænkt nærmere over duften.

Virkning: Jeg har fået meget ud af at bruge disse ansigtscremer. Først og fremmest fordi der ikke er alt muligt og umuligt kunstigt stads i dem. De er meget milde på huden, og det sætter min tørre og sarte hud pris på. Det lyder skørt, men et par enkelte gange har jeg kunne fornemme den anti-inflammatoriske lakridsrod i cremerne. Og jeg da også følt, at min hud har været rigtig pæn i den periode, hvor jeg har brugt cremerne. Udover lakridsrod indeholder de også bl.a. kokosolie, olivenolie og selvfølgelig lavendel.

Pris/køb dem her: Dr. Scheller produkterne kan købes i Matas. Både i de fysiske butikker og online. Og det giver selvfølgelig mulighed for at optjene Club Matas point, juhuu. Dagcremen koster 159,95kr. for en krukke med 50 ml. Find den HER. Natcremen med ligeledes 50 ml. i koster også 159,95kr. Natcremen finder I HER.

Andre produkter fra samme mærke: Der findes et hav af produkter fra Dr. Scheller. Ud over en del varianter af disse ansigtscremer findes der bl.a. håndcreme og serum. Find Dr. Scheller udvalget HER.

Alt i alt: Jeg er blevet meget positivt overrasket over produkterne, og især pga. prisen er der stor chance for, at de lander hjemme hos mig igen en anden gang. Dog tror jeg, at jeg vil prøve en af de andre varianter. F.eks. den variant med jojobaolie, som er en 24 timers fugtgivende creme. Den minder umiddelbart meget om ansigtsmasken fra Clinique, som jeg er så vild med og bruger som ansigtscreme. Clinique Moisture Surge Overnight Mask hedder den. Prisen er bare væsentlig højere for Clinique masken.

Har du mon nogen erfaring med skønhedsprodukter fra Dr. Scheller? Byd endelig ind i kommentarfeltet.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

6 Comments

 1. Duangrat
  29. marts 2019 / 13:45

  Prøv anti-wrinkle intensive serum Argan og Amaranth
  Den er god, mens kan ses efter har brugt den i en måned.
  Fra P.Sørensen

  • Lullumut
   Forfatter
   1. april 2019 / 10:34

   Tak for tip. Den vil jeg da kigge nærmere på, for Dr. Scheller er et super lækkert brand 🙂

 2. Pia
  17. november 2015 / 22:33

  Det var via min veninde jeg fik kendskab til natcreme fra dr.scheller. Hun brugte den med Tidsel.. Jeg afprøvede på min hud, herefter en tur til lokal matas, hvor jeg fik en lille prøve med at se om min hud kan lide det.. Har meget sensitiv hud, men det kunne den.. Nu har jeg både nat og dagcreme.. Brugte dog før Origins natcreme og Nivea dagcreme.. Jeg kan tydelig se at disse øko. creme fra dr.scheller har gjort min hud mere lækker og blød..
  Jeg vil takke for dit indlæg 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   17. november 2015 / 23:17

   Fedt, hvor er det dejligt at høre 🙂 Selv tak 😉

 3. 9. september 2015 / 09:13

  Lækkert. D.r Scheller stiftede jeg bekendtskab første gang jeg blev gravid. Lækkert mærke til god pris.
  købte mest fordi det var økologisk og uden kemikalier iforhold til baby i maven 😉
  Så har jeg haft deres gulerods/appelsincreme, den husker jeg var ret lækker, cremet og let orange. Duftede skønt 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   10. september 2015 / 23:26

   Hvor dejligt at høre 🙂 Det er et virkelig lækkert mærke, og jeg glæder mig til at prøve mere derfra. Ja, det skal da selvfølgelig være så rent som muligt, hvis man er gravid 🙂
   Ej, den lyder virkelig lækker! Den kender jeg ikke, men den er nu noteret på min liste 🙂 Tak for tip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!