Dove DermaSpa kropsplejeprodukter

ReklameHar I set, at Dove har lanceret en ny lækker serie med kropsplejeprodukter? Serien hedder Dove DermaSpa, og den indeholder hele syv produkter, som gør det muligt at få spafølelsen ind i jeres hjem. Produkterne er berigede med avanceret ansigtsplejeteknologi og skønhedsplejende egenskaber. Jeg har testet de syv produkter, og min anmeldelse kan I læse her. Bemærk at den er subjektiv.

Dove DermaSpa Youthful Vitality body cream: Denne kropscreme er utroligt blød og lækker. Præcis som jeg husker den klassiske creme i bøtte fra Dove. Denne er specielt udviklet til meget tør og moden hud, og den indeholder en koncentreret serum, som skal være med til at give et yngre udseende. Jeg har brugt den meget på mine pt. tørre arme, og her trænger den godt ind samt fugter godt. 300 ml koster 69,95kr. Find den HER. Denne findes i øvrigt også som body lotion.

Dove DermaSpa Goodness³ body cream: Ligesom med ovenstående creme er denne blød og trænger godt ind i huden. Den er lige en tand mere flydende og mindre fast end Youthful Vitality. Denne er udviklet til tør hud og indeholder naturlig frø- og omegaolie, som skal give en jævn og strålende hudtone. For 69,95kr. får I 300 ml HER.

Dove DermaSpa Goodness³ body lotion: Jeg må tilstå, at tuberne her er noget af det pæneste, jeg længe har set fra Dove. De præsenterer sig super godt. Denne body lotion indeholder de samme ingredienser som ovenstående body cream, og så er forskellen egentlig bare, hvilken emballage og konsistens, I er mest til. 200 ml koster 59,95kr. og kan købes HER.

Dove DermaSpa Uplifted+ body lotion: Denne er lidt anderledes end de andre produkter, da den indeholder satingelé, som skal være med til at give elasticitet og opstramme huden. Det kan være svært at vurdere sådan en creme, men jeg føler faktisk, at den strammer en smule ind, der hvor jeg bruger den. Ikke noget vildt og voldsomt, men det føles godt. Cremen er til alle hudtyper. Jeg foretrækker at bruge den på lår og bagdel. 200 ml koster 59,95kr.

Dove DermaSpa Goodness³ indulgent hand treatment: Jeg havde glædet mig rigtig meget til at teste denne håndcreme, for jeg mener, det er første gang, Dove har lanceret en håndcreme. Størrelsen er god til tasken, emballagen er rigtig pæn, og cremen er tilmed blød og lækker. Den trænger godt ind, blødgør og dufter godt. I like. Den indeholder naturlig omega- og havtornolie og siges at give en strålende og jævn hudtone. Prisen er 39,95kr. for 75 ml.

Dove DermaSpa Goodness³ silky body oil: Denne kropsolie havde jeg også glædet mig meget til at teste. Åbningen er lille, så olien er nem at dosere. Heldigvis er det ikke en olie, som giver farve eller ret meget shine, så den kan også bruges af os meget blege mennesker om vinteren. Win. Olien indeholder omega- og havtornolie og er specielt udviklet til tør hud. 150 ml kan købes HER for 79,95kr.

Dove DermaSpa Summer Revived body lotion: Sidste produkt i DermaSpa serien er Summer Revived, som er en body lotion med selvbruner i for en naturlig glød. Jeg har i mange år brugt Dove’s body lotion med selvbruner i, så det var en velkendt favorit, jeg fik i hænderne. Er vild med det nye look på emballagen. Summer Revived findes både i lys til medium hudtone og i medium til mørk hudtone. Jeg har kun testet den, der er til lys til medium hud. Både fordi det er vinter lige om lidt, og fordi min hud bare aldrig bliver særlig mørk om sommeren. Produktet indeholder 200 ml og koster 59,95kr.

Det har været rigtig svært at vælge et favoritprodukt ud af disse syv ufatteligt lækre produkter. Men min favorit er uden tvivl Summer Revived i den lyse af udgaverne. Jeg har brugt den tidligere udgave i mange år efterhånden, og jeg er vild med, at det er så nemt at få farve på kroppen uden at skulle gå i krig med en selvbruner. Kender I serien, og har I allerede selv fået en favorit eller to måske?

Hold øje med bloggen. Der kommer snart en lækker give-away, hvor jeg udlodder hele Dove DermaSpa serien til en heldig vinder.

Produkterne er modtaget som gave. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

5 Comments

 1. Amanda Bach
  8. november 2015 / 00:25

  Jeg følger dig på Bloglovin. Jeg vil helst gerne prøve Dove DermaSpa Goodness³ silky body 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. november 2015 / 19:08

   Det er det forkerte blogindlæg, du har kommenteret på 🙂

 2. Marlene Høj
  2. november 2015 / 22:31

  Jeg kender dem ikke… Endnu! De skal helt sikkert prøves 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. november 2015 / 17:33

   Ja, det må du endelig begive dig ud i, for de er afsindigt lækre 🙂 Der kommer også meget snart en give-away med serien 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!