Det første outfit uden maven

Det første outfit uden maven

Det første outfit uden maven

Det første outfit uden maven

Lige som jeg viste det sidste outfit med maven, kommer her det første outfit uden maven. Det er faktisk tilbage fra marts. Det kan du måske gætte dig til pga. sneen i min have. Jeg var en af de heldige, som hurtigt tabte mine graviditetskilo. Faktisk vejer jeg i dag et par kilo mindre, end hvad jeg har vejet i mange år. Min krop er dog ommøbleret en smule. Jeg brugte ikke så mange penge på graviditetstøj. Det føltes bare så dumt at købe tøj, som jeg kun skulle gå med i en begrænset periode. Det blev dog bl.a. til disse graviditets-jeans og denne graviditets-skjorte, begge fra H&M.

Fik du læstDet sidste outfit med den gravide mave

Jeg har været så glad for disse jeans. Både de mørkeblå og de sorte. Elskede at de rent faktisk passede til længden af mine ben, uden at slaske forneden. Men, jeg kunne ikke blive ved at bruge dem, så de er røget til genbrug. De var blevet slidte, og stykket om maven var begyndt at hænge. Nå ja, og jeg skulle videre i teksten. Jeg er jo ikke gravid mere. Jeg har to par jeans, fra før min graviditet, som jeg stadig kan bruge. Det ene par til pænt brug, og det andet par til hjemmebrug. Det er ikke nok for en jeans-pige som mig, så jagten på nye jeans er sat ind. Gerne nogle kortere her til sommeren. Skjorten har jeg også været så glad for. Det er jeg faktisk stadig. Den er så fin med stjernerne. Men den er lige til den store side post den gravide mave. Den ryger på Trendsales/Den Blå Avis.


H&M graviditetsskjorte // H&M graviditetsjeans // Deichmann støvler // Vintage taske // hvisk øreringe // Daniel Wellington ur


Støvlerne er modtaget som gave. Jeg har selv valgt at blogge om dem. Uret er modtaget i forbindelse med bloggen.

4 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  30. april 2018 / 08:41

  Hvor ser du skøn ud <3 Er vild med støvlerne!

  • Lullumut
   Forfatter
   30. april 2018 / 22:01

   Tak, søde 🙂 De er også bare så gode! Jeg har haft dem i flere år men først fået taget dem i brug i efteråret pga. af mine tykke, gravide fødder. Stor fejl de ikke har været i brug før 🙂

 2. 25. april 2018 / 07:27

  Du ser skøn ud! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. april 2018 / 15:52

   Tusind tak, Stine – dig kan jeg altid regne med, haha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!