Designer Forum i weekenden

I den kommende weekend er der endnu engang Designer Forum i Forum i København, og jeg glæder mig til at tage derind på lørdag med min søster under armen. Jeg var derinde i april i år og i oktober sidste år, hvor jeg virkelig fik gjort mig et par gode køb. I april købte jeg min tynde, grå dunjakke fra Neo Noir, som jeg har skambrugt siden. Fik den til blot 300kr. I oktober sidste år købte jeg min bronze Decadent Big Shopper taske med 30% rabat, og jeg har brugt den flere gange ugentligt siden. Jeg tog en masse billeder af lækre sager til Designer Forum de sidste par gange, og dem kan I se HER og HER. Alt det praktiske om Designer Forum kan I læse HER.

7 Comments

 1. Alexia
  5. oktober 2014 / 11:18

  For første gang i 5 år holder jeg mig i skindet og fortæller mig selv “New York, New York, New York”, det er simpelthen møghamrende hårdt. Elsker jo Designer forum, men nej, i år er New York vigtige!

  • Lullumut
   Forfatter
   5. oktober 2014 / 12:48

   Den beslutning kan jeg altså også virkelig godt forstå 🙂

 2. Ida
  1. oktober 2014 / 17:14

  Ej øv hvorfor vidste jeg slet ikke det ? Og jeg kan ikke 🙁

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2014 / 23:11

   Det er der hver første weekend i oktober og april, så du kan skrive april ind i din kalender nu 🙂 Jeg har allerede skrevet det ind i min 😉 Og det er der også fredag, hvis du måske kan det..

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2014 / 23:10

   Helt vildt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!