Designer Forum denne weekend – Mine fund

Mon nogen af jer skal afsted til Designer Forum her i weekenden? Jeg var selv afsted i går efter arbejde og fik taget en del billeder til bloggen. Jeg skal virkelig love for, at der er mange fede ting derinde i denne omgang, og jeg kom selv hjem med en rigtig lækker ting, som I nok skal få at se. I indlægget her viser jeg jer nogle af de ting, som jeg personligt vil anbefale.

Der er virkelig mange forskellige mærker derinde, så jeg vil påstå, at der er noget for os alle. Jeg ville især gå efter Stylesnob, Adax, Black Lily, Decadent, Gardenia, Storm & Marie, Blond Accessories m.fl. En form for lagersalg, som Designer Forum jo er, kan ofte være forbundet med spøjse farver og gamle varer, men som sagt blev jeg positivt overrasket. Der er rigtig meget blandet; læderjakker, pels, striktrøjer, cashmere cardigans, varme støvler, mørke farver mv, og derfor er det et perfekt sted at gå ind og supplere vintergarderoben op. Jeg så endda et par rigtig fede skijakker derinde. Og så er der også mange tidløse items som undertøj fra RAVN Copenhagen, halstørklæder fra care by me, smykker fra Julie Sandlau og Arena mv. Derudover er der tasker, punge, handsker, ure, briller, solriller, og ja, priserne på det hele er rigtig gode. Flere gange nåede jeg at tænke, at det næsten var ren forærelse. I kan se hele udstillerlisten HER, og ellers spørger I mig bare, hvis der er noget. Så skal jeg forsøge at svare på mærker, priser mv.

Alt det praktiske: Udover VIP aftenen i går, hvor der var åbent fra kl.17-20, er der også åbent lørdag og søndag. Lørdag er det fra kl.10-17, mens det søndag er fra kl.10-16. Prisen for at komme ind lørdag og søndag er 65kr. pr. dag i døren (+ gebyr ved forudbestilling). Hele herligheden finder sted i Forum på Frederiksberg, og her er det især nemt at komme til med både bus og metro, og det er ikke mere end 10 min. væk fra Vesterport Station. Fordelen ved at tage derind til VIP aftenen om fredagen er, at der er færre mennesker end de andre dage pga. et begrænset antal billetter, så det kan jeg godt anbefale jer til næsten. Dog er der rigtig mange af udstillerne, som får nye varer ind i løbet af dagene, så det er ikke fordi, at alt er udsolgt på første dag. Tværtimod. Læs mere om Designer Forum HER, og rigtig god fornøjelse og shoppelyst hvis I tager derind.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

13 Comments

 1. Anne-Marie
  30. september 2013 / 21:47

  Super fede og inspirerende fotos! Jeg skal SÅ meget med næste gang..må hellere begynde at lægge penge til side:-) shop amok!

  Stort knus fra storesøster <3

  • Lullumut
   Forfatter
   30. september 2013 / 22:54

   Tusind tak, og dejligt du kan lide mine billeder 🙂 Ja, det er en date. Vi ses til april 🙂 Skal i hvert fald forbi Decadent igen 😉
   Kysser

 2. Lara
  29. september 2013 / 11:36

  Kan du huske mærket på de der huer med ponpon af pels? 🙂

 3. Alexia Dahl
  28. september 2013 / 23:18

  Synes det varierer meget fra gang til gang, fandt en par gode ting denne gang, men jeg synes sjældent jeg finder noget spændende efter både Dixie Grey og Lola Ramona er stoppet med at komme på designer forum, det er lidt en skam. Det stopper mig dog aldrig fra at tage sted, for det er altid pengene værd!

  • Lullumut
   Forfatter
   29. september 2013 / 19:21

   Okay, det kan være. Nu var jeg der desværre ikke de sidste 2 gange, men før det fandt jeg også rigtig mange gode ting. Det kan jeg godt se, især hvis det er lidt “anderledes” ting, du går efter. Ærgeligt at du ikke kan findes deres ting der mere 🙁 Det er slet ikke min stil, i hvert fald ikke Lola Ramona. Okay, fedt hvis du finder nogle andre gode ting trods alt 🙂

 4. Milana
  28. september 2013 / 10:34

  Jeg havde ikke tænkt mig at tage derind, men når jeg ser dine billeder, så bliver jeg fristet!! Det kan være søndagen skal bruges på det? 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2013 / 10:36

   Helt enig, kan godt forstå. Synes virkelig det er et kig værd, for der er mange pæne og ikke mindst billige ting derinde 🙂 Hvis du tager derind søndag, er det halv pris om eftermiddagen. Men det kræver lidt is i maven 🙂 God jagt søde 🙂

 5. Katrine Guldbæk
  28. september 2013 / 10:03

  Det er godt, at jeg ikke bor på Sjælland. Jeg ville da bruge alt for mange penge derinde. Synes du har fundet nogle vildt lækre varer og jeg gispede lidt, da jeg så decadent tasken – den vil jeg så gerne eje og farverne på dem er jo fantastiske! Og Birkenstock i alle regnbuens farver – jeg skulle have et par af hver!
  Ved du hvad henholdsvis tasken og skoene kostede? 🙂

  (og hvor er jeg træt af, at jeg ikke er hjemme i morgen, så vi kunne have mødes sammen med Linda. Det må blive en anden god gang ;-))

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2013 / 10:19

   Haha, det kan jeg godt forstå, du tænker. Jeg synes også selv, at jeg fandt nogle cool ting. Har endda rigtig mange billeder endnu, der bare ikke var plads til. Ja, Decadent standen er altid populær. Der var nok 30 piger på standen, da de åbnede kl.17:01, inkl. jeg selv. Måtte dog komme tilbage senere. Skoene kan jeg desværre ikke huske prisen på, men jeg vil gætte 300-400kr. max. Tasken på billedet er en af de små, og den stod til ca. 600kr. Decadents priser er absurd gode, og den største taske kostede 1.900kr. De kan dog godt have et par småfejl. Nogle af dem havde et par ridser, men mange af dem var der ikke noget at se på. En big shopper kostede 1.200kr, og jeg købte en for min søster, som intet fejlede. Er du der tidligt, er der også rigtig mange sorte udgaver, og der er også punge. Kan afsløre at jeg købte en taske derfra, hvis du kigger på Instagram 😉
   Jaa for søren, kunne have været hyggeligt at hilse på dig IRL 🙂 Det må blive en anden god gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!