Dermatological E45 cream

For fem års tid siden vandt jeg en Dermatological E45 cream i en konkurrence på en blog. Jeg kendte ikke cremen, men jeg blev hurtigt glad for den. Dengang kunne den desværre kun købes i England. I 2013 var jeg så med mit arbejde i London. Med hjem i min taske havde jeg et par tuber. Bl.a. en til mig selv og en til min storesøster. Min søster blev også glad for cremen, og den dag i dag har hun altid en tube hjemme hos sig. Nu synes du måske, jeg er tarvelig at anbefale en creme, som kun kan købes i England. Men den kan faktisk også købes i Danmark nu. Heldigvis. Jeg køber min Dermatological E45 cream i Normal butikkerne. De koster lige omkring 35kr. pr. stk.

Dermatological E45 cream

Ja, Dermatological E45 cream er navnet på denne tube creme. Det lyder umiskendeligt som en vis motorvej. Om navnet på cremen stammer derfra, kan jeg dog ikke sige noget om. Cremen indeholder paraffin, som er en slags fedtstof. Derfor er cremen rigtig god til tør hud. Den siges også at være god mod eksem og solbrændthed. Jeg bruger kun denne tube creme som ansigtscreme, men den kan sagtens bruges på kroppen også. Jeg er dog lidt mere påpasselig med huden i mit ansigt, da den er både sart og tør. Og derfor bruger jeg alle slags cremer på min krop. Hvis du har planer om at skulle til England, har de et større udvalg af Dermatological E45 cream. Se f.eks. bare HER hos Boots.com. Boost sender i øvrigt også til Danmark nu.

4 Comments

 1. 12. november 2016 / 12:05

  Det er sådan en der er god i disse kolde tider når hunden skriver efter fugt. Tak for tippet, kunne godt være jeg skulle overveje at hapse sådan en med hjem, næste gang jeg er i normal.
  Håber du får en dejlig weekend. 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. november 2016 / 19:29

   Ja, det må du helt sikkert overveje, og ellers kan den heldigvis bestilles online 🙂
   Tusind tak – Håber din har været god 🙂

 2. kathrine
  11. november 2016 / 23:41

  Årh min hud er også bare total meget i mod mig, den tør og har brug for en ordenlig fed creme – den her lyder vildt god 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. november 2016 / 19:28

   Så synes jeg, du skal prøve at komme forbi en Normal eller bestille denne hos Boost 🙂 Til under 40kr. er det et godt forsøg mod at komme tør hud til livs 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!