Dermalogica Sound Sleep Cocoon

Gennem de sidste par uger har jeg testet denne Dermalogica Sound Sleep Cocoon creme, som er en natcreme. Jeg glædede mig ret meget til at teste cremen, da den påstår at kunne reducere træthedstegn samt være med til at give en bedre og dybere søvn. Hvem er ikke interesseret i at sove bedre og se mindre træt ud?

Om Dermalogica

Dermalogica er et amerikansk brand, som stammer tilbage fra 1983. Brandets vision er at skabe produkter, som er uden ingredienser, der fremkalder irritation i og på huden.

Udseende

Cremen kommer i en fin beholder med en smart slide-funktion. Du drejer den hvide top mod venstre for at åbne og mod højre for at lukke. På den måde undgår du en udtørret creme, og samtidig slipper du for at dyppe fingrene direkte ned i beholderen. Beholderen er pæn, enkel og minimalistisk i udtrykket med rolige farver.

Læs eller genlæs: Dermalogica Intensive Eye Repair øjencreme

Materiale

Beholderen er i plastik og derfor super nem at have med på farten.

Konsistens

Konsistensen på cremen er en gel, som er flydende men fast og derfor ikke glider rundt på fingeren, inden du får duppet den i ansigtet. Cremen har en dejlig, kølende konsistens og føles som en silkeblød drøm på huden.

Duft

Cremen dufter meget svagt af lavendel. En meget behagelig og ikke for voldsom duft.

Virkning

Selvom jeg glædede mig meget til at teste cremen, var jeg alligevel også en smule skeptisk. Den første tid kunne jeg hverken se eller mærke nogen forskel på min hud. Det kunne jeg til gengæld efter en lille uges tid. Her lagde jeg pludselig mærke til, at jeg havde sovet bedre end jeg mindes at have gjort forud for cremen. Vi er inde i sådan periode derhjemme, hvor min søn kommer ind og sove i min og min mands seng omkring midnat, fordi han er urolig. Og de sidste par uger har det oftest været min mand, der har hentet ham ind. Ganske enkelt fordi jeg ikke har registreret lyde. Det må jo betyde, at jeg sover dybere og bedre. Og nu er det ikke sådan, at jeg ikke kan høre min søn græde. Bare rolig. Min mand har bare reageret hurtigere, end jeg har nået at opfange noget. Det må være den behagelige lavendelduft, der beroliger om natten.

Hvis jeg skal kigge lidt på min hud, synes jeg også, jeg ser mindre træt ud. Altså, det er svært ikke at se træt ud som mor til en 1-årig, haha, men jeg synes, jeg ser friskere ud. Måske det også er i kombination med forårets komme.

Læs eller genlæs: Dermalogica solcreme spf 50 sport

Pris/køb cremen her

Du kan købe cremen i en beholder med 50 ml i. Det er samme størrelse, som den på mine billeder. 50 ml koster normalt 645kr, men Billigvoks.dk har den lige nu til 580,50kr. Find den HER.

Andre produkter fra Dermalogica

Dermalogica har et stort sortiment og dermed produkter til alle hudtyper. Personligt er jeg ret glad for den lilla UltraCalming serie, som er til sensitiv hud. Den serie har jeg prøvet produkter fra nogle gange efterhånden. Se et stort udvalg af Dermalogica produkterne HER.

Alt i alt

Sound Sleep Cocoon cremen fra Dermalogica er en utroligt lækker og behagelig creme. Som nævnt ovenfor føler jeg, min hud ser friskere ud, og jeg føler, jeg sover bedre. Til gengæld er det ikke en creme, jeg vil bruge om vinteren. Simpelthen fordi min hud er meget tør, og cremen er ikke fed nok til min hud. Men det er selvfølgelig individuelt, og cremen fejler helt sikkert ikke noget.


Produktet er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

2 Comments

 1. Ida
  31. marts 2019 / 19:40

  Tak for anbefalingen.
  Jeg har selv tænkt at prøve den og det lyder til, at det er en rigtig god creme. Og fedt hvis den kan give nogle gode og rolige natte timer.
  Den er hermed sat på min ‘must try’ liste 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. april 2019 / 10:41

   Det var så lidt 🙂
   Den er rigtig god 🙂 Den kan desværre ikke mindske dine smerter, men lavendel er generelt godt mod at falde i søvn/sove 🙂 Du kan også prøve at komme et par dråber lavendelolie på din hovedpude inden sengetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!