Der er næsten ikke noget bedre end nyt undertøj

Det er yderst sjældent, jeg viser mit undertøj frem her på bloggen, haha. Men jeg har fået et nyt og rigtig pænt sæt fra Triumph’s Sexy Angel serie, som jeg lige vil vise jer. Jeg elsker sort undertøj, og sort undertøj med blonder er helt perfekt i min verden. Det er rigtig sjældent, jeg går ud og bruger penge på nyt undertøj. Det er nok ca. en gang om året, og sidste gang var sidste sommer, hvor jeg købte en del i New York. Jeg må hellere få suppleret op, så jeg er klar til at gå sommeren i møde, når den kommer. Kan I lide mit nye sæt, og er I selv på udkig efter nyt og pænt undertøj til sommeren?

Sættet her er fra webshoppen Tryde Andrés, som jeg først for nyligt har stiftet bekendtskab med. Tryde Andrés har et stort sortiment af undertøj med virkelig mange lækre mærker. Herunder bl.a. Triumph, Calvin Klein, abecita, Love Stories, Marie Jo og Missya. Og udover undertøj har de også Wolford strømpebukser samt tøj fra bl.a. Gustav, Plus Fine, StyleButler og Munderingskompagniet. Altså nogle virkelig lækre mærker og noget for alle kvindetyper. Tryde Andrés tilbyder både gratis fragt og gratis returnering, og de leverer inden for 1-3 dage. Hvis nogen af jer er så heldige at bo i nærheden af en Wunderwear butik, har I endda mulighed for gratis ombytning der. Åh, hvor jeg bare elsker gratis fragt og nem ombytning. Især af sådan noget som undertøj. Så er det jo pludselig sjovt at købe den slags online uden at kende sin nøjagtige størrelse.

Undertøjet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

4 Comments

 1. Mette
  23. september 2015 / 10:51

  Det er virkelig flot! Nu nævnte du ikke Hunkemöller – der er faktisk rigtig meget flot undertøj der også, hvis du spørger mig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. september 2015 / 21:41

   Det er så pænt 🙂 Ja, Hunkemöller laver også pænt undertøj, men nu var det ikke lige det mærke, mit indlæg handlede om 🙂

 2. Karina
  23. juni 2015 / 10:58

  Hvor er det fint!!

  • Lullumut
   Forfatter
   25. juni 2015 / 17:54

   Det er nemlig bare helt vildt fint 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!