Dengang jeg fik en makeover i Femina

Dengang jeg fik en makeover i Femina
FOTO: Louise Herby. Femina nr. 42. 21. oktober 2010.
Dengang jeg fik en makeover i Femina
FOTO: Louise Herby. Femina nr. 42. 21. oktober 2010.
FOTO: Louise Herby. Femina nr. 42. 21. oktober 2010.
FOTO: Louise Herby. Femina nr. 42. 21. oktober 2010.
FOTO: Louise Herby. Femina nr. 42. 21. oktober 2010.

Sådan fik jeg en makeover hos Femina

Forleden dag havde jeg en snak med min kollega, som syntes hun trængte til en kærlig hånd hos en frisør osv. Det fik mig til at tænke på den gang, hvor jeg selv var med som ‘Ny kvinde‘ i Femina og fik en makeover. Det er faktisk helt tilbage fra 2010, hvor jeg begyndte at blogge. Jeg havde forinden fået en rigtig dårlig klipning hos en frisør. Sådan en klipning med lange uklædelige etager. Jeg tænkte, at hvis jeg skulle have en makeover, skulle det da være nu, hvor det absolut ikke kunne blive værre. Jeg skrev til Femina i juli, i august blev billederne taget, og i oktober udkom bladet.

Min oplevelse

Jeg ved ikke, hvordan det foregår i dag, men jeg kan berette lidt om min oplevelse. Jeg troppede op hos Amazing Space i indre by en helt almindelig hverdagsmorgen, hvor jeg havde taget en fridag fra mit arbejde. Jeg kom uden makeop og i helt basic tøj. Her fik jeg taget nogle før-billeder, mit hår blev farvet, og det blev klippet og stylet. Jeg fik også lagt en flot make-up og taget nogle flere billeder. Herefter spiste stylisten og jeg frokost på The Royal Smushi Café, inden vi gik hen til den store Bestseller butik på Strøget. Her fik jeg prøvet en hel masse tøj fra Bestseller, dog primært Only og Pieces. Igen blev der taget en hel masse billeder, hvor jeg viste tøjet og mit nye look frem.

Det var en fed oplevelse, som jeg kunne tage med mig i bagagen, og jeg kan varmt anbefale dig at prøve samme oplevelse. Det kostede mig kun en fridag fra arbejdet. Ud over nyt hår fik jeg også lidt ny make-up fra Amazing Space med hjem samt et gavekort på 800kr. til Bestseller butikken, så jeg kunne købe lidt nyt til min garderobe.

Vil du selv have en makeover?

Jeg kan desværre ikke finde det sted, hvor du tilmelder dig en makeover, men jeg kan huske, jeg skulle sende Femina en e-mail med nogle billeder af mig selv samt skrive min højde og vægt. Prøv evt. at kontakte dem via denne formular for at høre, om de stadig laver makeover. Ellers må der være et hav af andre dameblade og modeblade, som laver den slags makeovers. Eller en god lokal frisør, der hvor du bor.

Se hele mit garderobe arkiv her.

6 Comments

 1. 16. januar 2016 / 12:19

  Lyder som en virkelig sjov og oplevelsesrig dag. Og virkelig gode billeder 🙂

  • 18. januar 2016 / 18:53

   Hej Jenni

   Tusind tak 🙂 Det kan varmt anbefales!

   Kh. Louise

 2. Ida
  12. oktober 2015 / 15:43

  Hihi det husker jeg godt – tænk at det er så længe siden..
  Jeg har stadig mit blad liggende, hvor jeg var i Alt for Damerne, det er helt tilbage i juni 2007..
  Det er en skæg måde at få prøvet ens stil lidt af 🙂

  • 13. oktober 2015 / 19:55

   Hej Ida

   Ja, jeg er også overrasket over, hvor længe siden det er 🙂
   Jeg har også stadig det udklip med dig, et eller andet sted 🙂
   Helt sikkert. En sjov oplevelse.

   Kh. Louise

 3. Sanne
  11. oktober 2015 / 20:59

  Det lyder som en fantastisk oplevelse! Super gode billeder og fin styling 🙂

  • 13. oktober 2015 / 19:52

   Hej Sanne

   Det var det også, og det kan i den grad anbefales 🙂 Tusind tak 🙂

   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!