Den smukkeste kjole med plads til maven

Den smukkeste kjole med plads til maven

Den smukkeste kjole med plads til maven

Den smukkeste kjole med plads til maven

Den smukkeste kjole med plads til maven

Den smukkeste kjole med plads til maven

Den smukkeste kjole med plads til maven

Den smukkeste kjole med plads til mavenJeg synes, dagene på barsel forsvinder som dug for solen. Og det er ikke engang fordi, jeg har fået blogget helt vildt meget. Men nu er jeg nået til det punkt, hvor jeg ikke har lyst til at køre bil, ret langt. Og jeg kan heller ikke gå ret langt uden at få ondt og blive træt. Derfor vil jeg bruge denne uge op til jul på at få lavet lidt praktisk ved mit skrivebord. Jeg skulle have været til et par bloggerevents i denne uge, som jeg desværre bliver nødt til at aflyse. Må lige passe lidt på mig selv og den lille. Alle julegaverne, med undtagelse af en enkelt, er enten købt eller modtaget. Så dem skal jeg have pakket ind i dag. Muligvis til afslutningen af sæson et af Riverdale. Følger du også med i den serie?

Læs ogsåGraviditetsjeans og klassiske striber

Den smukkeste kjole med plads til maven

Måske husker du, at jeg i løbet af efteråret udloddede den smukkeste kjole fra IMITZ. Det kom der et par glade vindere ud af. Dog var jeg også så heldig selv at modtage et eksemplar af kjolen. Og det er altså den, jeg viser frem her. Jeg valgte den i en str. 38, så jeg havde et mål at gå efter til efter fødslen. Dog er kjolen så god, at jeg fint kan bruge den både nu og efter min graviditet. Den sidder til i halsen uden at stramme. Ærmerne går ind men er stadig løse. Og så er der et bindebånd, der kan strammes ind i taljen eller bindes bagpå. Printet behøver ikke yderligere introduktion. Kjolen er fra IMITZ vinterkollektion, så du kan finde den i butikkerne netop nu.

Jeg havde kjolen på i starten af november. Her havde et vennepar inviteret min mand og jeg på Madklubben Steak til et par solide bøffer. Det var den ene af deres bryllupsgaver til os, og sikke en dejlig oplevelse. Jeg kunne godt spise en god bøf igen snart. Heldigvis står den på bøffer med ovnstegte fritter og bearnaisesauce hjemme hos mig i aften. Mums. Altså, alt er jo lidt med forbehold for tiden. Det er jo ikke til at vide, hvornår babyen melder sin ankomst. Jeg er så afsindigt dårlig til ikke at have kontrol over dagene.


IMITZ kjole // H&M graviditetsstrømpebukser // Deichmann taske // ReklamelinkGestuz støvler

ZÖL øreringe // Daniel Wellington ur // Carré ring // hvisk ring


Kjolen og tasken er modtaget i forbindelse med bloggen. Blogindlægget indeholder reklamelinks.

5 Comments

 1. 20. december 2017 / 10:40

  Hvor er du smuk! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. december 2017 / 11:37

   Hvor er du sød, tak Stine 🙂 Og stort tillykke med jeres ægteskab i mandags <3

 2. Ida
  18. december 2017 / 19:44

  Hvor ser du bare skøn ud i den og lillemanden markerer sig så fint og lækkert 🙂
  Godt at du passer på jer begge.
  Glæder mig så meget til at hilse på ham 😀 <3

  • Lullumut
   Forfatter
   19. december 2017 / 21:43

   Mange tak, søde 🙂 Ja, der ligger han vist rigtig godt og hygger sig.
   Det gør jeg, omend jeg trænger til at komme lidt ud 🙂
   Glæder mig også helt vildt til at møde ham <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!