Den Fedeste Juicekur – Del 1

ReklameI var mange, der var nysgerrige på at læse om den juicekur, jeg var på for et par weekender siden. Jeg har valgt at dele min anmeldelse af den op i flere dele, så det ikke bliver et alt for teksttungt indlæg. Her kommer første del. Og husk på at min måde at gøre det på ikke nødvendigvis er den rigtige. Kommentarer og spørgsmål er altid meget velkomne.

Bestillingen

Jeg valgte at teame op med Nemlig.com omkring selve juicerne. Det foregik på den måde, at jeg bestilte alle frugterne og grøntsagerne til en tre dages kur via dem. I finder kuren til tre dage HER, og ellers søger I bare på ‘juicekur’ oppe i søgefeltet. Så kommer der juicekure til flere dage frem. Jeg valgte kuren til ‘1 person’ og klikkede på ‘Læg i kurv’. Prisen for frugt og grønt til en tre dages juicekur hos Nemlig.com koster 425kr. Vær obs på at Nemlig.com ikke leverer i hele landet, og der skal bestilles for min. 400kr, før de leverer ud. Der kan også være nogle af råvarerne, der er udsolgte, men de sørger selvfølgelig for altid at have godt fyldt op på deres lager for at undgå sådanne situationer. På siden for selve bestillingen er der angivet, hvor mange af hvilke frugter og grøntsager, der skal anvendes til fire personer. Her står f.eks. 12 agurker, så derfor skal der bruges ca. 3 agurker til en person. Det er også muligt at ændre på antallet, hvis I ved, I gerne vil skifte nogle ting ud. Jeg vil dog anbefale at følge opskrifterne. Husk også at tømme godt ud i køleskabet. Jeg købte lidt ekstra ind, så min kæreste også kunne være med, og vi var nødt til at have nogle råvarer liggende i vores, heldigvis kolde, køkkenvindue den første dags tid.

Hvorfor Nemlig.com?

Jeg har bestilt hos Nemlig.com mange gange før og over en lang årrække. Det er nemt at sidde hjemme og bestille om aftenen, og så kommer varerne en valgfri dag i et valgfrit tidsrum efterfølgende. Jeg er vild med ikke at skulle ud og stå i kø sammen med resten af familien Danmark i et supermarked. Det hele ankom her fredag eftermiddag, da jeg var kommet hjem fra job, og så var jeg ellers klar til at gå i gang med at juice de efterfølgende tre dage.

Opskrifterne

Hos Nemlig.com ligger der allerede nogle af juiceopskrifter i deres arkiv. Der ligger dog ikke nok til alle juicerne til de tre dage. Jeg brugte bogen Den Fedeste Juicekur til at lave opskrifterne ud fra. Den kan I bestille hos Nemlig.com, hvis I ikke selv har den i forvejen. Jeg kan anbefale at købe den på forhånd, så I har mulighed for at se de forskellige opskrifter, læse om andre der har prøvet kuren etc. Det er en rigtig god guide til juicekure, og opskrifterne er i virkeligheden ikke dem, der fylder mest i bogen. De begynder først på side 115.

Ekstra tilbehør

Der skal som sådan ikke tilkøbes andet til Den Fedeste Juicekur end frugterne, grøntsagerne og bogen. Men er I sultne undervejs, kan I drikke vand og urtete. I bogen skriver de om bl.a. SuperGreens, Spirulina, NDS Classic m.m. Alt sammen ting som jeg ikke var forberedt på, og derfor ikke benyttede mig af. Det gik sådan set fint, og jeg følte ikke, det var ukomplet. Måske er det en god idé at supplere med ovenstående, hvis I ønsker en længere juicekur eller større effekt.

I det næste indlæg vil jeg komme ind på opskrifterne, sult, snyd, vægttab mv. Giv mig endelig et heads up, hvis I har specifikke ønsker.

Juicekuren er sponsoreret af Nemlig.com. Holdningerne er som altid mine egne.
Share:

2 Comments

 1. 20. oktober 2015 / 11:29

  Nøj hvor ser det lækkert ud med alt den frugt og grønt. Måske jeg selv skulle overveje sådan en juice kur på et tidspunkt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. oktober 2015 / 20:13

   Jeg følte mig også utroligt sund 🙂 Ja, det må du gøre. Jeg skal nok vende tilbage med anden del asap.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!