Den evige jagt efter nye møbler til hjemmet

Reklame

I dag skal det handle lidt om den evige jagt efter nye møbler til hjemmet. Mens jeg var i Japan fremviste jeg mit soveværelse, og tilbage i foråret fremviste jeg min spisestue. Det er to steder i mit hjem, som jeg er forholdsvis glad for. Men der er selvfølgelig altid plads til forbedringer. Og det er nok også derfor, jeg ikke har vist mere af min bolig frem. Det er kun blevet til lidt sneak peaks på Instagram og Snapchat.

De klassiske møbelbutikker skuffer

Jeg er f.eks. stadig i gang med projekt “ny sofa”, og jeg er ved at være træt af den gamle. Nu skal der altså ske lidt nyt. Især fordi min kæreste og jeg fik nogle penge til en ny sofa i julegave. Det er begyndt at blive pinligt. Vi har været rundt og kigge i møbelbutikker og showrooms den seneste tid. Bl.a. i IKEA, Ilva, IDEmøbler og Sofakompagniet. Alle de klassiske steder hvor jeg normalt ikke vil have problemer med at finde møbler. Indtil videre er vi ikke begejstrede, især ikke for priserne. Altså vores hjørnesofa gav vi ikke mere end 4.500kr. for otte år siden.

Jagten fortsætter på nettet

Jagten på møbler, og især på den helt rigtige sofa, er fortsat på nettet. Jeg er ikke interesseret i at smide penge efter en sofa, som jeg gerne vil kunne skifte ud igen. Og jeg har ingen problemer med at købe møbler på nettet. Der er mange billige møbler på nettet, men ofte er det stadig kvalitetsmøbler. En af fordelene ved at sælge møbler på nettet er, at de kan spare de fordyrende mellemled. Og så synes jeg også, jeg er bedre stillet som forbruger ved at købe på nettet.

Jeg har bl.a. kigget lidt hos eBuy24.dk, som sælger billige møbler men samtidig kvalitetsmøbler. Den grå sofa på min collage ser både pæn og behagelig ud og koster kun 5.999kr. Min kæreste og jeg er enige om, at den har rigtig stort potentiale. Vi er nemlig på udkig efter en hjørnesofa som samtidig har chaiselong. Så er der både plads til at slænge sig fredag aften, til familiefødselsdag og til en overnattende gæst. Sofaen er på lager, de tilbyder gratis levering, og de kan levere inden for 1-2 dage. Tænke tænke.

Holdningerne er som altid mine egne

Share:

4 Comments

 1. 20. august 2016 / 20:36

  Vi ledte også i flere år efter en sofa, og så endte vi med en fra idemøbler – den er allerede 2 år gammel, som tiden dog flyver!

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2016 / 10:48

   Det er så typisk 🙂 Vi havde vores midlertidige sofabord i omkring 7 år.
   Håber jeres sofa holder sig pænt 🙂 Jeg kiggede i IDEmøbler på en dag, hvor de havde 25%, men stadig der var deres sofaer for dyre..

 2. Katrine Guldbæk
  20. august 2016 / 19:49

  Det er virkelig også en lækker sofa – en dejlig flyder 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   21. august 2016 / 10:46

   Haha ja, jeg duer altså ikke til sådan en lille, fancy sofa, der kun kan være en person i 😉 Selvom den kan være pæn..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!