December i billeder

December var på mange måder en god måned. I hvert fald da jeg nåede til juleferien den 23. om eftermiddagen, haha. Indtil da gik måneden ret stærkt for mit vedkommende. Bl.a. med at komme på plads i huset. Jeg fik også en ny kollega, og sammen var vi på kursus i Stockholm. Hvad brugte du din december på?

Et par dage inde i december fik jeg overleveret min gamle lejlighed til sin nye ejer. Det var så godt at få det punkt krydset af listen og kunne koncentrere sig om det nye hus.

Jeg opdagede det fineste troldetræ i min have. Til jul skal jeg have klippet en gren, som kan hænge i loftet med julepynt på.

Min svigerfar og hans kone forkælde min kæreste og jeg med kalendergaver igen i år. Helt vildt hyggeligt selvom jeg ikke kan lade være med at føle, det er unødvendigt.

Jeg var i Vejle til julefrokost med mit arbejde. Her boede vi på Hotel Hedegaarden. Stedet og mit værelse var ganske udemærket, mens maden var super lækker. Vi fik forskellige tapasanretninger, så der var noget for alle. Så fint og lækkert. Generelt en sjov og god aften.

I øvrigt var jeg iklædt dette outfit. Bluse fra Black Swan Fashion, kjole fra Vila og støvler fra Deichmann.

I IKEA fik jeg købt små, fine kaktusplanter. Det lykkedes mig faktisk at slå den ene ihjel efter kun et par uger. Siden har jeg ikke vandet de andre. Jeg tror måske, den var syg i forvejen.

Jeg gik ture i mit nye, fine nabolag. Meget tæt på huset er der en lille sø og en lidt større sø, og der er bl.a. en bænk, hvor jeg kan sidde og nyde udsigten.

Weekenden før jul fik min kæreste og jeg endelig købt et juletræ. Faktisk var det det første af slagsen, siden jeg flyttede hjemmefra. Her er det uden pynt.

En sen aften bagte jeg jødekager til mine kollegaer. De blev virkelig gode, så dem bager jeg igen til næste jul. Opskriften fandt jeg hos Louises madblog.

Kort før jul var jeg på Restaurant Stig Ann i Sankt Gertrudsstræde i Køge med min kæreste og svigerfamilie. Her fik jeg den lækreste mad. Til hovedret fik jeg Chateaubriand af dansk oksemørbrad.

I juledagene sov jeg meget længe og hyggede mig med at farvelægge i bogen “Den Hemmelige Have”, som jeg fik i julegave. Den er i øvrigt stadig et hit. Jeg har også fået nogle flere tuscher nu, så der er lidt variation i farverne.

Nytårsaften blev fejret hjemme i huset med min kæreste. Via Instagram fik jeg anbefalet gourmetsushi fra G. Sushi i Hillerød, og det var rigtig godt.

Reklame

Indlægget kan indeholde sponsorerede elementer. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

2 Comments

 1. Ida
  24. januar 2016 / 17:14

  Din december har budt på mange dejlige ting 🙂
  Jeg købte selv de samme små kaktusser i fredags. Håber dog at de alle tre holder lidt længere end nogle uger 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. januar 2016 / 20:49

   Ja, det var en travl men god måned 🙂
   Fedt, det håber jeg også for dig. Det var kun den lange af dem. Den blev ligesom lidt mør i det. Øv..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!