De sødeste tøfler fra Hunkemöller

De sødeste tøfler fra Hunkemöller

De sødeste tøfler fra Hunkemöller

De sødeste tøfler fra HunkemöllerHvor har det været skønt med sådan en ekstra dag i weekenden. Jeg er jo på barsel, men min mand havde fri i fredags. Det kan virkelig mærkes at have et ekstra sæt hænder, når der er en baby i huset. Vi benyttede dagen til at få lavet invitationer til navngivning. Mange synes sikkert, det er noget fjollet noget. Det der navngivning. Men vi vil gerne samle venner og familie om vores lille Baby A. Han er så sød, og i tirsdags begyndte han med et lille, forsigtig grin. Mega nuttet.

De sødeste tøfler fra Hunkemöller

I går var min mand, baby og jeg kørt en lille tur for at nyde det gode vejr. Jeg var hoppet i de sødeste tøfler fra Hunkemöller. Armen altså, se dem lige. De minder lidt om de klassiske Birkenstock sandaler, men de her er meget mere feminine. De findes både i grå og i pink. Jeg valgte de grå, da jeg vil få dem brugt mest. De kan bruges som hjemmesko, men jeg synes også, de fungerer fint ude i verden. De er i helt blødt polyester og så gode at have på og gå rundt i. Sløjfen kan du selv binde, så den sidder efter din smag. Tøflerne koster 229,99kr. pr. par. Hunkemöller har så meget andet end undertøj. Du kan se hele deres udvalg af sko lige HER.

Læs ogsåSe min nye flotte badedragt fra Hunkemöller

Jeg havde taget tøflerne på sammen med et par vildt fede bukser fra Hunkemöller. Faktisk en style som jeg aldrig har ejet før. De er så lækre og bløde, og jeg tror, jeg kommer til at bo i dem denne sommer. Selv min mand kan endda lide dem. De kan styles på et utal af måder. Jeg viser resten af outfittet en anden dag.


Hunkemöller tøfler // Yves Rocher Gris Armoise neglelak


Tøflerne er modtaget i forbindelse med bloggen.

9 Comments

 1. kathrine
  1. maj 2018 / 09:57

  De er godt nok super smukke og virkelig fine i farve – vild med dem! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. maj 2018 / 23:08

   De er bare så skønne 🙂 Nu må solen gerne komme tilbage, så jeg kan stikke fødderne i dem igen 🙂

 2. Ida
  30. april 2018 / 19:00

  Jeg synes at navngivning er en god ting 🙂
  Og pæne tøfler 🙂

  • Ida
   30. april 2018 / 19:03

   Har lige set deres lyserøde model. Den ligner lidt mine nye Tøfler fra Musse & Cloud 🙂

   • Lullumut
    Forfatter
    30. april 2018 / 22:03

    Hvor pudsigt 🙂 Så kunne vi have veninde-tøfler, hvis jeg havde bestilt dem i pink 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. april 2018 / 22:03

   Dejligt 🙂 Jeg tror bare, nogen ser det som en mulighed for at ønske sig gaver, og sådan er det bare langt fra i vores tilfælde 🙂 Vi tror ikke på gud og er ikke medlem af folkekirken. Men vi er så stolte af og glade for vores lille mirakel-baby <3
   Tak 🙂

 3. Liselotte / Everyday Couture
  30. april 2018 / 08:39

  De er simpelthen så smukke <3
  Har selv overvejet dem i lyserøde

  • Lullumut
   Forfatter
   30. april 2018 / 22:00

   Mega smukke 🙂 De er også så flotte i den farve. Jeg tror bare ikke, jeg personligt vil få dem brugt lige så meget 🙂 Varm tøffel-anbefaling herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!