De smukkeste perle øreringe fra Julie Sandlau

Min smykke samling vokser stille og roligt. De nyeste smykker i min samling er disse smukke forgyldte øreringe med perler fra Julie Sandlau. Det er en perfekt kombination for mig, da jeg både er vild med guld, perler samt alt, hvad Julie Sandlau skaber. Det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at disse smukke øreringe har været på næsten hver dag, siden jeg modtog dem. På billedet viser jeg dem på på højkant, men de kan også vende vandret eller skråt. Og så kan de sættes sammen med andre øreringe, hvis man har to huller i hvert øre, lige som mig. Mine øreringe er i 22 karat forgyldning med mat overflade og med 4 facetslebne hvide zirkoner samt 2 hvide ferskvandsperler. De er fra Chanti.dk og kan erhverves for 800kr.

Personligt synes jeg, smykker er en perfekt julegave, både at give og at få. Og Chanti.dk har et stort udvalg med smykker inden for alle prisklasser til både kvinder, mænd og børn. Jeg har i år købt mange julegaver online, hvilket har frigivet enormt meget overskud hos mig.  Chanti.dk tilbyder at pakke smykkerne ind, og de har gratis fragt ved køb over 500kr. De leverer hurtigt og har returret til 10. januar 2015. Giver I smykker som julegaver i år? Jeg har selv ønsket mig en del smykker denne jul. Kort og godt forgyldte smykker fra Julie Sandlau, Stine A. og Carré. Alle smykker som kan købes hos Chanti.dk. Håber min kæreste læser dette indlæg, haha.

Øreringene er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

11 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  10. december 2014 / 09:54

  De er virkelig smukke <3

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   10. december 2014 / 22:35

   Helt vildt 🙂 Yay, er så glad for dem.

  • Lullumut
   Forfatter
   9. december 2014 / 19:18

   De er bare så pæne 🙂

 2. Anja
  8. december 2014 / 20:37

  De er da også helt fantastisk smukke 🙂

  Jeg ønsker mig smykker hver jul, og i år giver jeg også en flot smykkegave til min elskede søster.

  – Anja

  • Lullumut
   Forfatter
   8. december 2014 / 21:13

   Ja, meget 🙂
   Det er også så dejligt at have smykke minder, som man ikke selv har købt 🙂 Hvor dejligt, den bliver hun helt sikkert glad for 🙂

 3. Ida
  8. december 2014 / 20:34

  De er virkelig fine. Tillykke med dem 🙂
  Vi er ikke de store smykke mennesker i min familie, så ingen smykker her 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. december 2014 / 21:12

   Jeg er så glad for dem, tak 🙂
   Ej hvor skægt, jeg tror, at bl.a. alle damerne i min familie ønsker sig smykker 🙂

 4. Maja F
  8. december 2014 / 19:40

  Hvor er de fine og smukke 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. december 2014 / 20:06

   Helt vildt, de er indbegrebet af perfektion 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!