De sidste uger på barsel

De sidste uger på barselMOMMY MONDAY // Det er endnu engang blevet mandag og dermed tid til mine mor-skriblerier. Denne gang skal det handle om de sidste uger på barsel. Jeg har kun tre af dem tilbage. Tre uger. Tre. Uger. Sh*t, skrev jeg lige det. Ja, det gjorde jeg. Ej, men jeg fatter slet ikke, hvor de sidste 43 uger er blevet af. 43 uger, det er så gammel, min søn er. Og jeg har været væk fra arbejdsmarkedet i 11 mdr. nu.

Som jeg skrev om i mit november blogindlæg, er jeg nogenlunde afklaret med at skulle tilbage på arbejde. Det er ok. Også selvom jeg ved, jeg ikke kommer til at holde fri og ferie igen lige foreløbig. Jeg nåede ikke at spare ferie op, inden jeg gik på barsel, og jeg har heller ikke sparet ferie op imens. Så det.

De sidste uger skal nydes. Det er MINE uger. Sammen med min lille frækkert. Og de skal bruges, lige som vi har lyst til. Har du nogen gode idéer og tips til, hvad jeg bør bruge mine sidste barselsuger på? Hvis du selv er eller har været på barsel, ligger du måske inde med nogle guldkorn.

Læs eller genlæsEn forvirrende vuggestuestart

Jeg tænker, at jeg vil:

 • Kysse og kramme på min lille bassemand. Han har lige fra starten fået mange kys og kram af mig, men jeg skal love for, at jeg overøser ham i disse dage. Tror snart ikke han har mere hud tilbage på sine buttede kinder.
 • Bestille en tid til klipning hos frisøren. Det er et halvt år siden, jeg sidst var til frisøren, så jeg vil gerne lige have studset spidserne, nu hvor jeg har tid.
 • Tage ud at spise. Min mand har fødselsdag i næste uge, og så er der jo en god anledning. Jeg har foreslået burgere, og den er han heldigvis med på. Børnevenligt, du ved.
 • Sælge ud af alt mit habengut. For nylig har jeg solgt både en flyverdragt, min ammepude og min ventejakke. Har stadig nogle store babyting, der skal skibes afsted, samt en masse tøj, og det er jo nemt, når jeg er fleksibel i forhold til at mødes og rende på posthuset. Så er det bare lige det med at få taget billeder i dagslys, ahem.
 • Tage til et bloggerevent. Jeg har fået en invitation til en dag, hvor min mand holder ferie, og jeg overvejer at tage med. Jeg får ikke den store mulighed for at deltage, når jeg først er startet på arbejde igen, og det her lød virkelig rart.
 • Lave mad til fryseren. Måske nogle gryderetter og lidt sødt til aftenkaffen. Jeg tænker, vi vil sætte pris på hurtig aftensmad, når først der er gang i hente-bringe-aftensmad-showet.

2 Comments

 1. 8. november 2018 / 22:06

  Av ja… det er ikke sjovt det der, med at skulle tilbage på arbejdsmarkedet. Kan godt huske, hvordan det var. Det er man ikke helt klar til. Jeg endte med at åbne en webshop for at slippe 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. november 2018 / 16:06

   Det lyder enormt spændende 🙂 Jeg har mange gange tænkt på at blive selvstændig. At kunne være min egen chef og beskæftige mig med noget, jeg 110% kunne stå inde for.
   Men. Jeg har ikke noget problem ved at vende tilbage til arbejdsmarkedet 🙂 Jeg er ked af ikke at kunne være lige så meget sammen med min søn. Det er dér, skoen trykker. At have 2-3 timer med ham om dagen, fordi han skal tidligt i seng, kan jeg ikke forligne mig med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!