De sidste par uger på godt og ondt

De sidste par uger på godt og ondtSiden jeg offentliggjorde min graviditet for et par uger siden, er der sket rigtig meget. Både på godt og ondt. Og i øvrigt, tusind tusind tak for de mange, fine lykønskninger. Jeg sætter så meget pris på dem og har kommenteret hver og en <3 Og hermed lidt om stilheden her på bloggen. Hvis du har fulgt med på min Instagram profil og mine stories, er du nogenlunde opdateret.

De sidste par uger på godt og ondt

Tirsdag den 27. juni – Nakkefoldsscanning

Jeg var til nakkefoldsscanning af babyen sammen med min kæreste på Nordjællands Hospital. En dejlig og positiv oplevelse. Hvor var det dejligt at se, der er liv inde i min mave. Det var første gang, vi fik det bekræftet. Jeg tog tilbage på mit arbejde og fortalte mine kollegaer, at jeg er gravid. De blev meget glade på mine vegne og spurgte en masse ind til det.

Fredag den 30. juni – Sidste arbejdsdag

Efter fem år på min arbejdsplads havde jeg sidste arbejdsdag den fredag. Vi hyggede med morgenbrød, som altid, og jeg havde købt en kagekone med slik på fra Farumhus Konditori. Det var en underlig dag, men jeg fik overleveret mine opgaver og kunne sige pænt farvel.

Samme aften havde jeg inviteret min kæreste på MASH Skovridderkroen for at fejre, at jeg havde fået nyt job. Vi fik begge mørbrad og alt muligt andet lækkert. Det var en dejlig aften.

Lørdag den 1. juli – Min polterabend

Verdens bedste veninder, inkl. søster, svigerinde og mor, overraskede mig kl.8 om morgenen med min polterabend. Det var den bedste og mest hyggelige dag. Uden stripper og sprut i voldsomme mængder. Det er klart en fordel at være gravid, haha. Jeg vender tilbage med et separat blogindlæg om hele dagens forløb.

Mandag den 3. juli – Første dag på min nye arbejdsplads

Jeg nåede lige at slappe lidt af om søndagen, inden jeg skulle møde på min nye arbejdsplads mandag morgen. Jeg har fået flere henvendelser på Instagram om, hvad mit nye arbejde går ud på. Det kommer der et separat blogindlæg om allerede i morgen, søndag. Så kig ind forbi igen der.

Lørdag den 8. juli – Min kærestes polterabend

Min kærestes polterabend fandt sted lørdagen efter min. Og den var en del anderledes, haha. Både med stripper og med alkohol lige fra morgenmaden af. Godt det ikke var mig. Siger det bare. Da min kæreste og de andre mænd tog afsted, havde jeg endelig en hel dag for mig selv. Tiltrængt. Jeg slappede af, pustede ud og fik verdens længste eftermiddagslur. Vi passede i øvrigt min søsters kat, da hun var på ferie. En hel uge med masser af kælen, men også masser af lange, hvide hår over det hele. Og morgenvækning fra kl. ca. 04 hver dag. Bah. Katten, Paddington, er lige blevet hentet i dag. Her er meget stille. Men knap så pelset. Og så glæder jeg mig til at sove ualmindeligt længe i morgen. Ahh.

Mandag den 10. juli – Min far bliver indlagt

Da mit nye arbejde ligger en spytklat fra to svømmehaller, har jeg genoptaget svømning efter flere års pause. Jeg elsker at svømme, og det er super godt for gravide. Mit mål er at komme afsted en til to gange om ugen. Som jeg nu kan få det til at passe ind.

Det var også dagen, hvor min far blev indlagt på Herlev Hospital med hjerteproblemer. Han kom hjem igen efter et par dage og har det efter omstændighederne godt. Han skal dog tage hjertemedicin resten af livet. Min far er en ældre mand efterhånden, men han har aldrig fejlet noget før. Eller også har han bare holdt mund omkring det. Derfor var det også lidt af et chok at få af vide. Der gik lige en halv dag, inden jeg reagerede på det, og så kom tårerne. I bilen på vej til arbejde. For ville han være med til mit bryllup i august. Og ville han møde sit kommende barnebarn til jul. Shit det var hårdt. Jeg så ham, efter han kom hjem, og hverken humør eller appetit fejler noget <3 Jeg håber, vi bliver ved det, og at han ikke får yderligere problemer.

Torsdag den 13. juli – Jordemoder

I torsdags havde jeg min første tid hos en jordemoder, også på Nordsjællands Hospital. Min kæreste og jeg blev enige om, at jeg tog afsted alene. Så skulle vi ikke begge to være væk fra arbejde. Det var heldigvis ikke nødvendigt, at han deltog. Jordemoderen er super sød, og vi fik en rigtig god snak om kost, motion, vægt etc. Min vægtøgning er fin, og jeg fik hørt babyens hjertelyd <3

Som du nok kan læse, har det været et par lange uger, hvor der er sket rigtig meget i mit privatliv. Med både bryllup, baby og nyt arbejde syntes jeg også, der var for mange gode ting på tapetet til, at det skulle slutte her. Og rigtigt nok. Nu håber jeg, det hele kommer til at gå lidt mere roligt det næste stykke tid.

Share:

2 Comments

 1. 16. juli 2017 / 00:40

  Puha jeg håber virkelig din far er i bedring <3
  Den første tur til Jordmorder er lidt kedelig, der er det hjertelyden der er den sjoveste 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juli 2017 / 09:30

   Tusind tak, søde <3 Det virker heldigvis sådan. Jeg håber, han er her i mange år endnu og når at møde den lille 🙂
   Ej, jeg synes, det var vildt hyggeligt og afslappende. Jeg var derinde i næsten en time 🙂 Desværre synes jeg ikke, oplysningerne hos min egen læge har været så gode. Derfor var det ekstra rart at snakke med en så engageret person 🙂 Fik også tilmeldt mig et eller andet hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!