De perfekte røde accessories

Hvis der er én farve, der er synonym med december og jul, så er det i hvert fald rød. Og jeg elsker rød. Vil egentlig betegne den som min yndlings farve.  Hvis I vil være smarte til årets julefrokoster, vil jeg anbefale en flot rød lak på neglene, røde læber og masser af sort eyeliner på øjnene. Nu skal jeg ikke til nogen julefrokoster i år, men ellers ville jeg tage rød neglelak på om aftenen dagen inden job og så lige tilføre lidt læberødt efter arbejdstid. Tilsat sort klassisk tøj. Så er der ikke et øje tørt. Hvis ikke rød kan bruges i december, hvornår så.

L’Oréal har skabt kollektionen Exclusive Collection Pure Reds sammen med 5 af deres talskvinder; Doutzen Kroes, Eva Longoria, Jennifer Lopez, Liya Kebede samt Blake Lively. Alle de viste produkter er limited edition og kan kun købes i Matas butikker. Læbestifterne koster 99,95kr. pr. stk, og neglelakkene koster 39,95kr. pr. stk. Mine favoritter er den mørke “Eva Longoria” læbestift samt den mørke “Blake Lively” neglelak. Hvilke er jeres favoritter?

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

8 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   11. december 2014 / 20:22

   Kunne ikke være mere enig! 😀

 1. Ida
  11. december 2014 / 17:38

  Jeg skal også have rød lak på i morgen, når jeg skal til julefrokost med jobbet 🙂
  Og jeg er også helt vild med dette sæt. Jeg har allerede brugt alle farverne og jeg må faktisk tilstå at jeg ikke kan vælge en favorit. De er alle så smukke 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. december 2014 / 20:22

   Lyder godt 🙂 Rigtig god julefrokost aften søde 🙂 Mon du for en gangs skyld skal have lidt rødt på læberne, og “nye” krøller? 🙂 Glæder mig til billeder.
   Jaa, det er så fint med rødt i julen 🙂 Og efter jul naturligvis også 🙂

 2. Cathrine aka Tiiner
  11. december 2014 / 12:31

  eij hvor er de alle sammen virkelig flotte!

  • Lullumut
   Forfatter
   11. december 2014 / 20:20

   Jeg er såå enig med dig 🙂

 3. 11. december 2014 / 08:53

  Uhh den Eva L er også min favorit… den er da vildt flot…

  • Lullumut
   Forfatter
   11. december 2014 / 20:20

   Helt vildt 🙂 Jeg er meget bedre til de mørke/blomme farvede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!