De lækreste, pelsede sutsko

Først vil jeg lige skynde mig at sige tusind tusind tusind tak for jeres mange søde komplimenter til mit nye hår. Det har været helt overvældende, og ja, I er bare så søde. Tak! Jeg er også virkelig selv tilfreds med det.

I dag skal det egentlig handle om mine nye sutsko, som jeg har modtaget fra Friendly Fur. Som navnet antyder, er der tale om kunstpels og altså ikke rigtig pels, så det skal I ikke blive nervøse for. Friendly Fur går nemlig meget op i dyrevelfærd, og virksomheden støtter organisationer, der beskytter dyr og natur.

Af natur er jeg en frossenpind, og derfor har jeg forlængst sluppet de bare fødder, og når jeg er hjemme, bor jeg i mine nye sutsko. Det er disse Deluxe Truffle hjemmesko til 450kr, som er i akryl og polyester. De er desuden “Made in England”. Hele sidste uge havde jeg ingen varme i lejligheden, fordi der er ved at blive lagt fjernevarme, og sutskoene var mine bedste venner. De er hurtige at tage på, de sidder godt om fødderne, de er lune og bløde, og så er de gode at gå i. Jeg overvejer dog at lægge en ekstra sål i her om en måned for at få optimal varme, men som skrevet er jeg også en frossenpind. Bliver sutskoene beskidte, kan de vaskes ved 40 grader samt tørretumbles ved kold luft. Mine er dog stadig rene efter flere ugers brug, så det har jeg ikke fået testet. Friendly Fur anbefaler blid børstning med en hårbørste efter vask.

Jeg kan varmt anbefale både Friendly Fur og deres sutsko. Er behovet for sutsko der ikke lige, sælger de også andre ting, såsom pelskraver, muffedisser, varmedunke, pudder, plaider samt ting til børn og kæledyr. Alt er i kunstpels. Se hele udvalget HER. Jeg må sige, at det er rigtig god kvalitet, og de forskellige pelse ser meget ægte ud.

Sutskoene er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

16 Comments

 1. Anna
  25. november 2017 / 21:07

  ok men tak aligevel

  • Lullumut
   Forfatter
   26. november 2017 / 21:54

   Det var så lidt. Er ked af jeg ikke kan hjælpe dig mere.

 2. Anna
  25. november 2017 / 18:56

  Kan ikke finde dem kan du sende et link 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. november 2017 / 19:03

   Hej Anna. Det er desværre et “gammelt” blogindlæg tilbage fra 2013. Jeg tror desværre ikke, at webshoppen eksisterer længere. Du må på jagt et andet sted 🙂

 3. 16. oktober 2013 / 08:40

  Ej hvor er de bare fantastiske… 🙂 !! Dem er man da nødt til at skal eje <3

  • Lullumut
   Forfatter
   20. oktober 2013 / 19:07

   De er helt perfekte 🙂 Haha, ja jeg kan allerede nu ikke undvære dem 🙂

 4. Mille Emilie
  15. oktober 2013 / 17:09

  Ej hvor er de bare hyggelig og søde.. Ser godt nok lækre og vamsede ud! Jeg er også den vildeste frossenpind, så kan være jeg skal have mig sådan et par.

  • Lullumut
   Forfatter
   15. oktober 2013 / 18:43

   Jeg er også godt glad for dem allerede 🙂 De er så lækre 🙂 Ja, så skal du helt sikkert overveje dem, for de er dejlige.

 5. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  15. oktober 2013 / 15:00

  EJ HVOR ER DE SKØNNE 😉
  jeg er en total sucker for hjemmehygge med hjemmesko!
  Elsker dem der! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   15. oktober 2013 / 18:42

   Haha, ja de er simpelthen perfekte 🙂 Der er heller ikke noget bedre end lune fødder og hjemmehygge 🙂 Du må overveje at anskaffe dig dem 🙂

 6. Ida
  15. oktober 2013 / 12:51

  De ser lækre og varme ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. oktober 2013 / 18:41

   Ja, det er de også, så dejligt 🙂

 7. 15. oktober 2013 / 10:17

  Hvor er de bare lækre!! Det varmer en pels hader’s hjerte at se 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. oktober 2013 / 18:38

   De er vildt lækre 🙂 Hehe, det er jeg glad for 🙂 Også derfor jeg sagde ja til dem 🙂

 8. Karina
  15. oktober 2013 / 10:02

  Åh de ser virkelig lækre ud 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   15. oktober 2013 / 18:38

   Ja ik’, og de er såå bløde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!