Dagens 300814 – Til homeparty

Som jeg nævnte, var jeg sidste weekend til Black Swan Fashion homeparty. Det var en dejlig aften, som både bød på bobler, lækre kager og en goodiebag foruden alt det lækre tøj. Jeg endte med at bestille ikke mindre end 5 dele hjem, alt sammen i sort. Der er et lille sneakpeak på det på Instagram (@lullumut), men ellers skal jeg nok vise det på, som det bliver taget i brug. Jeg skal have byttet 2 af tingene til nogle andre størrelser, og så skal jeg have lagt et par bukser op. Ellers er jeg som altid tilfreds med både styles og pasform.

Jeg troede endelig, at jeg havde fundet det perfekte spot i min lejlighed til outfit billeder, men lyset er bare ikke rigtig godt her, efter at jeg har set billeder på PC’en. Og så er de endda blevet redigerede. First world blogger problems, haha. Anyway, jeg var naturligvis hoppet i Black Swan Fashion favorit bukser i dagens anledning.

[Vila t-shirt, Vila cardigan, Black Swan Fashion pailletbukser, Deichmann sko, Marc by Marc Jacobs ur, Kobra øreringe, arvet ring, Maybelline neglelak]

6 Comments

 1. Ida
  8. september 2014 / 13:42

  Jeg glæder mig til at se alle dine nye køb 🙂
  Hihi jeg mangler også et godt sted i min lejlighed til at få taget billedet, eller også er det bare en til at tage dem jeg mangler 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2014 / 17:33

   Det kan jeg godt forstå 🙂 Skal nok vise det frem.
   Du har da et rigtig fint sted i stuen, hvor du kan have kameraet stående på kommoden 🙂 Du har da en lille ven, der kan hjælpe 😉

   • Ida
    12. september 2014 / 06:22

    Hihi ja 🙂 Men det ville nu være nemmere med en M i huset 😉

    • Lullumut
     Forfatter
     13. september 2014 / 10:19

     Helt bestemt 🙂 Men så du ikke en sød en? 😉

 2. 8. september 2014 / 10:46

  Åh ja, det er altså ikke nemt at tage billeder indenfor – det dur vores lejlighed heller ikke til :/ Men så fint et outfit og sikkert en hyggeligt event I havde 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2014 / 17:32

   Nej, det ville være oplagt at gå udenfor, men det er desværre ikke altid, hverken tiden eller vejret er til det 🙂
   Tak! 🙂 Ja, jeg glæder mig allerede til næste event 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!