Dagens 300714 – I New York #3

Her kommer det sidste outfit fra New York. Jeg havde slet ikke nogen shorts med på turen. Kun 2 par lange bukser og en masse nederdele. Og nederdele fungerer ikke super godt med varme lår, der klistrer sammen, når man skal gå meget i varmt vejr. Mine lår, that is. Så jeg fik panikshoppet 3 par shorts fra H&M, som alle kom på i løbet af dagene. Det blev til disse med hvide blonder, et par længere lidt vidde i sort samt et par kortere i sort og hvid med noget grafisk mønster. Synes disse er så fine, så dem måtte I lige se. Så er der også et par shorts til næste år, da jeg ikke ejede nogle i forvejen.

Jeg ser måske en smule træt ud på billedet, men det var altså også virkelig varmt. Og så nåede jeg også lige at tude lidt om formiddagen. Vi fandt nemlig ud af, at vi manglede et Dankort til vores fælles konto, lige som vi stod og skulle købe billetter til Liberty Island og Ellis Island. Vi skyndte os at ringe til banken og få kortet spærret, og så valgte vi ellers at bruge dagen lidt anderledes omkring Wall Street, China Town og  Little Italy. Vi krydsede fingre for, at kortet ikke var blevet brugt og var glade for at have et par ekstra Dankort. Om aftenen gik vi tilbage til den restaurant, hvor vi havde spist på aftenen forinden, og de havde heldigvis vores kort liggende. Jeg vil spare jer for forklaringen her på. Jeg kan bare sige, at jeg var meget ked af det og meget langt væk hjemmefra.

[Pieces top, Gina Tricot blondetop, H&M blondeshorts, Marc by Marc Jacobs Hillier Hobo taske, Nike Free sneakers, Skagen Design ur, Julie Sandlau øreringe, arvet ring]

6 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2014 / 19:23

   De er bare så fine, tak! 🙂 Elsker blonder. Og så er de ikke helt hvide men mere råhvide, så de kan godt tåle af blive brugt 🙂 Ja for filan. Det var bare ikke rart på nogen måde. Heldigvis kunne vi stadig bruge mit fælleskort, da de ikke var mere knyttede til hinanden end pengene.

 1. Guapizimo
  1. september 2014 / 10:59

  Æv sikke noget med kortet, jeg havde selv panikket en del! Godt i så havde ekstra med, det ville være lidt nitte pludselig at stå i New York uden betalingsmiddel.

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2014 / 19:21

   Det var så vild en oplevelse. Og der manglede kun det ene kort. Pungen var der. Vi vidste bare ikke, hvor kortet var. Ja, det tør jeg slet ikke tænke på..

 2. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  31. august 2014 / 23:30

  Billedet der ligner totalt meget en location fra et shoot jeg lavede i Thailand 😀 haha
  og træls du ikke havde fået pakket ordentligt, men godt man kunne købe sig til alt.

  • Lullumut
   Forfatter
   31. august 2014 / 23:40

   Okay, pudsigt 🙂 Ja, men nu havde jeg ikke nogle shorts at pakke i forvejen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!