Dagens 300713 – I Hillerød

Jeg er altså ret stor fan af det der sommerferie med 3 uger i rap. Det er dælme skønt. Og vejret de første 2 uger af min ferie har været ret godt. Nu er der blot en uge tilbage af min ferie, og min kæreste skal allerede på job i morgen igen. Heldigvis bliver ugen travl med masser af shows og events pga. modeugen. Jeg har fået booket lidt ind både onsdag og torsdag, og fredag skal jeg til noget hele dagen, dejligt. Mon vi ses?

I tirsdags kørte min kæreste og jeg til Hillerød, hvor vi gik en tur og spiste en is nede ved Slotssøen og Frederiksborg Slot. Efterfølgende begyndte det at styrte ned, og så måtte vi desværre skynde os ind i Slotsarkaderne, hihi. Desværre fandt jeg ikke noget. Jeg har åbenbart rigtig dårlig shoppe karma for tiden.

Toppen er har I ikke set på før. Den er købt i IC Companys outlettet på Langelinie tilbage i efteråret for blot 100kr. Ja tak. Nederdelen er en af de nye fra BikBok, jeg købte i juni. Det er den sorte med blomster på.

[Top – By Malene Birger, nederdel – BikBok, taske – Adax, sandaler – fra Cypern, solbriller – Bianco (gave)]

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

12 Comments

 1. Ida
  5. august 2013 / 12:45

  Hvor er det et skønt outfit søde og dejlig baggrund 🙂
  JA vi ses så meget de næste dage og jeg glæder mig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. august 2013 / 22:13

   Tusind tak, søde 🙂 Ja, den baggrund måtte jeg bare have med 🙂
   Det gør vi i hvert fald, og jeg glæder mig også 🙂

 2. Ida / Fashionlab
  4. august 2013 / 23:47

  Det lyder som en dejlig uge at gå i møde 🙂 Glæder mig til at følge med på sidelinjen herinde!

  Du ser godt ud – Er helt vild med den nederdel, som i øvrigt klæder dig virkelig godt!

  • Lullumut
   Forfatter
   5. august 2013 / 22:13

   Ja, jeg glæder mig helt vildt til at prøve modeugen af sådan rigtigt 🙂 Jeg ved ikke, hvor meget jeg får blogget om det undervejs, men så bliver det i hvert fald i dagene efter 🙂
   Tusind tak, Ida 🙂 Synes den er lidt svær at style, men det går 🙂

 3. Maya/ Joursdemode
  4. august 2013 / 13:10

  Hej Lullu! 🙂

  Tak for i fredags, det var rigtig hyggeligt at møde dig og Ida – jeg håber I havde en fortsat dejlig dag på båden. Jeg har kigget godt rundt på jeres blogs, og har idag lanceret min egen online. Håber du vil kigge forbi, kritik modtages gerne. 😉

  Maya,
  http://www.joursdemode.com

 4. Maya/ Joursdemode
  4. august 2013 / 13:10

  Hej Lullu! 🙂

  Tak for i fredags, det var rigtig hyggeligt at møde dig og Ida – jeg håber I havde en fortsat dejlig dag på båden. Jeg har kigget godt rundt på jeres blogs, og har idag lanceret min egen online. Håber du vil kigge forbi, kritik modtages gerne. 😉

  Maya,
  http://www.joursdemode.com

  • Lullumut
   Forfatter
   4. august 2013 / 17:40

   Hej Maya,
   Fedt du kiggede forbi 🙂 Så hyggeligt at hilse på dig 🙂
   Har kigget forbi dig og kommenteret, og det ser jo super fint ud 🙂
   Kh. Louise

 5. Guapizimo
  4. august 2013 / 11:31

  Dejligt du får en travl modeuge, glæder mig til at høre dit indtryk af den når du er ude på den anden side 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. august 2013 / 17:39

   Ja, jeg glæder mig helt vildt 🙂 Jeg har været til et par shows før. Bl.a. Adidas sidste august og SAND januar 2012. Og så var jeg på Vision i februar 2013, så jeg har en idé om, at man er træt bagefter, haha 🙂

 6. 4. august 2013 / 09:13

  Flot 😉
  Og det gør jo ikke noget, når man ikke finder noget at købe… jeg synes faktisk det kan være en tilfredsstillelse at vide, at så er man jo tilfreds med, det man har 😉

 7. 4. august 2013 / 09:13

  Flot 😉
  Og det gør jo ikke noget, når man ikke finder noget at købe… jeg synes faktisk det kan være en tilfredsstillelse at vide, at så er man jo tilfreds med, det man har 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   4. august 2013 / 17:38

   Tak 🙂
   Nej, det er selvfølgelig helt rigtigt 🙂 Det er da bare ærgeligt, når der er gået løn ind, og man rent faktisk har tid til at kigge, haha 🙂 Men ja, måske jeg bare ikke mangler noget vildt? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!