Dagens 280714 – I New York #2

Her kommer et outfit fra en af de andre dage i New York. Min kæreste og jeg havde været på Ruby Foo’s tæt på The Times Square og spise helt vildt lækker sushi. Jeg tror aldrig, jeg har spist så god sushi før. De har også take-away, så vi kunne have bestilt noget med op på værelset til en af de andre dage, men det nåede vi aldrig. Og for at være helt ærlig, så kunne vi til sidst på turen ikke rigtigt spise mere, haha.

På vejen hjem smuttede vi lige ind i den store M&M’s butik. Jeg kunne have blandet en kæmpe pose, men det er ikke vildt billigt, og der er altid lang kø. Desuden mangler jeg et beslutningsgen, og jeg ville slet ikke vide, hvor jeg skulle starte med at blande henne, haha.

De her jeans havde udtjent sin værnepligt, så jeg lod dem blive i New York. I stedet kom der 2 par nye jeans med hjem fra Levi’s outlet til ingen penge. Ikke et dårligt bytte selvom jeg snart skal have mig nogle nye Lisa jeans fra Gina Tricot igen. De sidder altså bare godt.

I aften skal jeg ses med de søde piger Mette fra StyleStories og Marlene fra Malsen – og en masse andre søde piger. Vi skal kigge på den nye og 5. kollektion fra Black Swan Fashion. Selvom jeg smugkiggede på den i sidste uge glæder jeg mig alligevel til at se den igen. Og ikke mindst til at bestille nye, lækre godter derfra. Haps!

[H&M t-shirt, Gina Tricot jeans, Marc by Marc Jacobs Hillier Hobo taske, Deichmann sandaler, Skagen Design ur, Julie Sandlau øreringe]

13 Comments

 1. 31. august 2014 / 22:02

  Sikke nogle fine sandaler 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   31. august 2014 / 22:04

   Tak! 🙂 Jeg er simpelthen også så glad for dem. De er fra Deichmann.

  • Lullumut
   Forfatter
   31. august 2014 / 19:13

   Mange tak 🙂 Åh, jeg elsker de sandaler 🙂 Deichmann er virkelig begyndt at vinde indpas i min garderobe.

  • Lullumut
   Forfatter
   31. august 2014 / 19:12

   Tak! 🙂 Med fokus på det komfortable, som jeg sætter pris på ved en storby ferie 🙂 Haha, ja ik’ 🙂

 2. Ida
  31. august 2014 / 13:00

  Det sushi lyder lækkert 🙂
  Er det kun farven på mm der er forskellig, eller har de også forskellig smag?

  • Lullumut
   Forfatter
   31. august 2014 / 13:02

   Det var bare så godt 🙂
   Der er nok omkring 50 forskellige farver, men da jeg ikke købte nogen, ved jeg ikke med smagen. Der er så chokolade, peaunuts og andre varianter.. Du kan også få skrevet f.eks. Ida på dem.

 3. Nanna Says
  30. august 2014 / 19:58

  Rigtig fint outfit, sandalerne er jeg helt vild med.
  Haha, og sikke en SKØN baggrund 😀 Dét er et godt blogger-billede!
  Lyder som en skøn aften altså – gid det var mig 🙂
  God weekend, søde Louise.

  • Lullumut
   Forfatter
   31. august 2014 / 12:43

   Tak! 🙂 Åh, jeg er kæmpe fan af de sandaler. De har en fin lille hæl og er noget så gode at gå i men samtidig præsentable 🙂 Tror desværre de er helt udsolgte..
   Ja ik, chokoladen skulle lige med 😉
   Det var så hyggeligt 🙂 Du kan jo evt. selv holde et Black Swan Fashion homeparty 🙂
   Tak, i lige måde sødeste Nanna 🙂

 4. Liselotte / Everyday Couture
  30. august 2014 / 14:46

  Hvor ser du skøn ud 🙂

  Elsker M&Ms butikken, kan heller aldrig vælge eller styre mig 😀 Haha .

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   30. august 2014 / 15:05

   Tak, søde du 🙂
   Den er så fin 🙂 Hvis det ikke var pga. pris og kø (meget sent om aftenen), så havde jeg måske hevet en lille pose med hjem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!