Dagens 280215 og noget om en nominering

Nu ved jeg, hvorfor jeg aldrig går i buksedragt, haha. Det er altså ikke det mest praktiske antræk, når man skal på toilettet. Da min veninde holdt fest sidste weekend, var jeg hoppet i denne sag, og fin er den da, men praktisk er den bestemt ikke. Især ikke til en tur i byen. Jeg kan faktisk slet ikke huske, hvornår jeg sidste har haft den på, men jeg forsøger at komme lidt rundt i mit klædeskab og ikke bruge det samme igen og igen. På den måde finder jeg også ud af, hvilke typer tøj, jeg bedst kan lide og gjort plads til de gode ting. Jeg valgte at spice dragten op med bordeauxrøde negle og en lille hæl. Håret fik lov til at hænge løst, da jeg lige var blevet klippet samme dag. Det var i øvrigt en god aften, hvor jeg fik hilst på en masse nye mennesker.

Nu til en anden ting, som ikke har noget med ovenstående at gøre. De kontaktede mig i sidste uge og har været så søde at nominere mig til “Top 50 blogs med tips til at spare penge i hverdagen”. Jeg synes lige, at jeg vil dele det med jer, og der kan I læse mere om mig og om de 49 andre bloggere samt få en masse gode sparetips. Jeg håber ikke, I ser mig som en totalt spare Marie, på den der kedelige måde, haha. Men jeg kan godt lide at dele små spare tips med jer, og hey, det er da sjovere at have lidt ekstra penge til de sure tider. Apropos spare, så skal jeg til budgetmøde med min bank på fredag ang. køb og salg af bolig. Så jeg er ved at gå alle mine abonnementer igennem; Costume, Netflix, Pigepakken, Fitness World, Zenji Mobile etc. Desværre er jeg nødt til at skære lidt ned der. Hvor er I gode til at spare, og hvor vil I ikke gå på kompromis?

[Black Swan Fashion buksedragt, Deichmann støvler, Marc by Marc Jacobs ur]

5 Comments

 1. 16. marts 2015 / 11:22

  Jeg er faktisk slet ikke god til at spare… haha, til gengæld synes jeg selv, at jeg er god til at købe tøj på udsalg – det er en klar fordel, at være af en type, der først lige skal se tingene lidt an og ikke nødvendigvis skal have alt det nye lige med det samme 🙂
  Jeg vil da lige se på dine sparetips… måske jeg kan lære noget 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. marts 2015 / 19:36

   Skægt, jeg var sikker på, at du var god til at spare. Eller i hvert fald spare op 🙂 Sådan er jeg bestemt også. Hvis det koster mere end et par hundrede kroner, sover jeg gerne på det 🙂 Ja, kig endelig forbi linket, der er mange gode tips 🙂

 2. Karina
  10. marts 2015 / 21:43

  Hvor ser du godt ud <3

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2015 / 22:16

   Tusind tak! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!